Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Μεταναστες ΣΟΣ

Αν θυμαστε καλα πριν 2 χρονια με την δολοφονια του Αλεξη που ολοι ειχαν αγανακτησει με τους μπατσους και ακομα και οι μεγαλυτεροι ηταν στις πορειες και εβριζαν τα ΜΑΤ και σε γεμιζαν ελπιδα οτι κι αυτοι ειναι μαζι σου κ τελικα δεν ειναι τοσο χαμενοι. Ομως δυστυχως υπαρχουν και αυτοι οι πολιτες που σε γεμιζουν μιζερια, σου σπερνουν τον φοβο εκει που δν χρειαζεται κατηγοροντας για ολα τους μεταναστες, βγαζοντας ενα απιστευτο μισος για συνανθρωπους τους, ταχα μου δηθεν για την πατριδα και την ασφαλεια. Τους πειραζει ακομα και το οτι μαζευονται σε σπιτια 15 ατομα για να κοιμηθουν γιατι πολυ απλα δεν εχουν χρηματα.



Για να ξεκαθαρισουμε αλλη μια φορα κατι. Οι μεταναστες φευγουν απο την χωρα τους γιατι πολυ απλα δεν αντεχαν εκει και ζητησαν κατι καλυτερο. Για κακη τους τυχη ηρθαν στην ελλαδα και δυστυχως απ οπου κι αν τους απελασουν μεσα στην Ε.Ε. παλι στην ελλαδα θα καταληξουν. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ καταστροφη της ελλαδα και των κατοικων της.
Χθες εγινε αλλη μια επιθεση σε 2 μεταναστες στον Αγιο Παντελεημoνα εκ των οποιων ο ενας τελικα υπεκυψε στο νοσοκομειο. Δυστυχως για αλλη μια φορα η αστυνομια και το κρατος αδιαφορουν για την τυχη αυτων των ανθρωπων καθως και για την ασφαλεια τους. Πρεπει καποιος να αρχισει να τους προστατευει πριν καταληξουμε να γινει ενα 2ο ολοκαυτωμα στην ελλαδα. Οταν προκειται για αναρχικους, αριστερους κι αντιεξουσιαστες η αστυνομια μια χαρα ξερει και κανει πογκρομ και εισβολες σε στεκια και σπιτια αλλα οταν προκειται για τα καθικια της Χρυσης αυγης και αλλων "αγανακτισμενων πολιτων" τοτε την κανει με ελαφρα. Παρτε το χαμπαρι δεν ειναι πολιτικο κομμα ειναι οπλισμενη συμμορια που εχει στοχο να "καθαρισει" την ελλαδα απο τους μεταναστες.
Μαλλον η μονη λυση ειναι να παρουν οι αντιφασιστες την κατασταση στα χερια τους και πιστεψτε με θα γινονται σφαγες λες και γινεται πολεμος συμμοριων. Ο φασισμος και ο ρατσισμος δεν θα περασουν και δεν θα μεινουν αναπαντητοι μαλακες "ελληναραδες"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: