Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Blogoσφαιρα

Εχουμε ακουσει και εχουμε ακουσει δικαιολογιες για κλεισιμο μπλογκ, ιστοσελιδων και αρση της ανωνυμιας τους, ομως η τελευταια που λεει οτι και καλα θελουν να καταπολεμησουν την μαυρη εργασια των δημοσιογραφων που δουλευουν σ αυτα ξεπερναει καθε οριο...
Προτινω το πασοκ να μετονομαστει σε παφακ (αγγλιστη pafuck), πανελληνιο φασιστικο κινημα δλδ. Ειναι γεγονος οτι αυτη η "σοσιαλιστικη" κυβερνηση εχει καταφερει να κανει περισσοτερα εγκληματα απο την προηγουμενη στον τομεα της ελευθεριας και της δημοκρατιας, καταργοντας στη ζουλα και πολλες φορες ακομα και στα φανερα, βασικες αξιες τους.
Η ανωνυμια των μπλογκ ειναι δικαιωμα του καθε μπλογκερ. Οπως και η ελευθερια της γνωμης χωρις φοβο, λογοκρισια και αυτολογοκρισια.
Ενας ανωνυμος μπλογκερ εχει το θαρρος να τα πει εξω απο τα δοντια, ισως και να βρισει χυδαια εναν αλλο ανθρωπο. Δεν λεμε οτι ειναι σωστο αλλα εχει την ελευθερια να το κανει χωρις να φοβαται. Αν λοιπον καταργηθει η ανωνυμια των μπλογκ τοτε αυτοματα ο καθε αρθρογραφος θα αυτολογοκρινεται απο τον φοβο του κρατους, της καταστολης, της μηνυσης και της καθε σεχτας που θα διαφωνει μ αυτα που λεει. Γιατι κακα τα ψεμματα η τρομοκρατηση διαφορων ατομων απο ακραιες ομαδες και το κρατος καλα κρατει. Ενω ολοι θα τρεχουμε στα δικαστηρια για ψιλου πηδημα. Μην ξεχναμε τον "αξιοτιμο" Κουγια που θα αφηνιασει ενω οι βουλευτες το ΛάΟΣ θα τρεχουν απο πισω του μπας και κερδισουν κι αυτοι κατι.
Αρα λοιπον αυτοματα θα καταργηθει και η ελευθερια λογου αφου ο καθε μπλογκερ, που σεβεται και θελει την ζωη του, δν θα νιωθει ελευθερος να πει αυτο που θελει.
Οποτε μαγκες της κυβερνησης καλυτερα να ξεχασετε τα σχεδια σας περι ανωνυμιας, περι νομικου προσωπου και δημιουργια μπλογκ με δικαστικες αποφασεις γτ θα φυγετε νυχτα.
Το ξερουμε οτι φοβαστε τα μπλογκς, οτι και οι δημοσιογραφοι τα φοβουνται επειδη τους ξεμπροστιαζουν, φοβαστε την δυναμη τους και γενικα φοβαστε την ελευθερια. Αλλα αν σεβεστε τον εαυτο σας και πανω απο ολα την θεση σας τοτε θα κοψετε τις συζητησεις για το νεο νομο εκτρωμα που ετοιμαζετε.
Για τα ΜΜΕ που τα περνανε οπως θελουν στον κοσμο και τους αλητες τους δημοσιογραφους δεν εχω να πω και πολλα. Ξερουμε την θεση του εδω και χρονια. Ξερουμε τα συμφεροντα τους γι αυτη την κινηση της κυβερνησης και ξερουμε οτι αν φιμωσουν τα μπλογκς θα σταματησει ο εχθρος της ενημερωσης και (νομιζουν) οτι θα ξεχαστει η βρομα, η αλητεια και η ξεφτιλα τους...

Δειτε σχετικα λινκ εδω:
tileorash-hellas  Με αδεια των δικαστηριων τα μπλογκς?
tileorash-hellas Κανονες στο χαος της blogοσφαιρας
Preza tv 1
preza tv 2

4 σχόλια:

Paulinho είπε...

Πες τα! Μες το μυαλό μου είσαι...

Απλυτος Εθνοπροδοτης είπε...

Και που τα λεω-λεμε... Το ιδιο εγινε και με τα καρτοκινητα..

Μανώλης είπε...

συμφωνώ 100%
στενοχωριέμαι με το πόσο εύκολα μπέρδεψαν το κόσμο και τον έκαναν να ΘΕΛΕΙ την ταυτοποίηση των καρτοκινητών http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=280068
πολύ εύκολα θα γίνει το ίδιο και μετα μπλογκς.. να δούμε και με τι άλλο..

Απλυτος Εθνοπροδοτης είπε...

Οσο υπαρχουν τα ΜΜΕ και η τηλεοραση να μας αποβλακωνει, τοσο εμεις θα χειραγωγουμαστε απ αυτα και θα κανουμε οτι θελουν. Το να βγαινει ο καθε ασχετος στα καναλια και να μιλαει με τον καθε Τραγκα, Ευαγγελατο, Τρεμη κτλ που δν ξερουν την τυφλα τους απο τεχνολογια και προπαγανδιζουν αναλογα με τα συμφεροντα τους και εμεις να τους ακουμε και να μας πειθουν δειχνει ποσο πισω ειμαστε σε κριτικη σκεψη