Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Left 4 Dead 3: τα αντistress ζομπι.


To left 4 dead ειναι ενα shoot em up action παιχνιδι το οποιο δεν εχει καμια ιδιαιτερη ιστορια, ουτε πρωτοτυπο σεναριο. Η ιδεα ειναι η αναμασημενη καραμελα "δημιουργηθηκε ενας ιος που τους μετετρεψε ολους σε ζομπι και καποιοι επιζωντες προσπαθουν να επιβιωσουν αντιμετωπιζοντας τα και που και που εμφανιζεται ενας πιο δυνατος κακος-τερας". Το θεμα του left 4 dead ειναι οτι ενω ειναι απλο ειναι και παραλληλα ωραιο και ευχαριστο. Το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο για co-op δηλαδη παιχνιδι με συνεργασια ειτε στο ιντερνετ ειτε σε τοπικα δικτυα. Παρολα αυτα σου δινει την δυνατοτητα να παιξεις και μονος σου.
Ας μπουμε τωρα στο ζουμι. Το left 4 dead ειναι ενα παιχνιδι που θα σε βοηθησει να ξεσπασεις. Εκτος απο τον βασικο σκοπο της επιβιωσης και της εκπληρωσης της αποστολης ο παιχτης εχει την δυνατοτητα ειτε εθελοντικα ειτε αναγκαστικα να αντιμετωπισει και να σκοτωσει 100αδες ζομπι και πραγματικα να βγαλει το αχτι του. Αρκει να φανταστει οτι ενα απο αυτη η στρατια ζομπι η τερατα ειναι το αφεντικο του και να ξεσπασει πανω τους με διαφορα οπλα απο τσεκουρια μεχρι Μ16 και shotguns. Σιγουρα μετα απο μια ωρα παιχνιδιου ο χρηστης θα σηκωθει απο τον υπολογιστη-κονσολα του αναζωογονημενος, με λιγοτερα νευρα και στρες.

Επισης το παιχνιδι περα απο τον αντιστρες χαρ/ρα του σου δινει και μια ιδεα το τι θα αντιμετωπισεις στον εξω κοσμο. Ολοι θελουν ασε φανε και εσυ προσπαθεις να επιβιωσεις με νυχια και με δοντια.
Ποιος ειπε οτι τα βιντεο games δεν ειναι εκπαιδευτικα?

Δεν υπάρχουν σχόλια: