Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Αλλαγη

Τελικα τιποτα δεν εχει μεινει ορθιο σ αυτον τον τοπο. Τα παντα εχουν καταρρευσει, στα παντα εχει εισχωρησει διαφθορα και ανικανοτητα. Απο τις δημοσιες υπηρεσιες και τον αθλητισμο, μεχρι τα εκπαιδευτικα ιδρυματα και τις επιχειρησεις.
Η αληθεια ειναι οτι κατ οπως φαινεται αυτα μας αξιζουν, γτ στην ουσια αυτα αντικατροπτιζουν εμας και τις επιλογες μας. Απο τις πολιτικες μας επιλογες μεχρι τις ποδοσφαιρικες ομαδες. Ξερουμε τι απατεωνια πεφτει απο πισω και τι ανικανοτητα αλλα παρολα αυτα συνεχιζουμε να κανουμε τις ιδιες επιλογες.
Η επιδραση ειναι αμεση και την αντιλαμβανονται ολοι. Ολοι ξερουν για στημενα ματς στο ποδοσφαιρο και σε αλλα αθληματα πιθανοτατα, ολοι ξερουν για τις λαμογιες των πολιτικων αλλα δν μας καιγεται καρφακι. Και οριστε που φτασαμε σε ενα σημειο να ζηταμε βοηθεια απο τις επιλογες μας κι αυτες να σφυριζουν αδιαφορα. Παραδειγματα πολλα:
Αθλητισμος:
Ντοπαρισματα σε ολυμπιακους αγωνες και στο εθνικο πρωταθλημα
Πολιτικη:
Απατες, διαφθορα, ανικανοτητα, οικονομικη καταστροφη του κρατους.
Εκπαιδευση:
Ανικανοτητα, ανεπαρκεια εξοπλισμου, αγενεια, προσυλητισμος, διαιωνιση του συστηματος, παντελης ελλειψη κριτικης σκεψης, Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ.
Δικαιοσυνη
(.....)
and so on...
Και καταληγουμε σε μια κατασταση που ειναι πλεον αφιλοξενη οχι μονο για τους ντοπιους αλλα ακομα και τους μεταναστες που ερχονται πραγματικα απο την κολαση για κατι καλυτερο.
Δεν φταιει ομως ο πολιτικος, ο δημοσιος υπαλληλος, ο αθλητης, εκπαιδευτικος υπαλληλος, φταις εσυ κι εγω και ολοι μας. Ολοι μαζι φτασαμε την χωρα και ακομα περισσοτερο τον κοσμο σ αυτη την κατασταση. Ειτε με την αγνοια μας, ειτε με τον παρτακισμο μας. Ας μαθουμε επιτελους οτι αν δεν αλλαξουμε εμεις δεν θα αλλαξει και ο κοσμος, γτ για να αλλαξει ο κοσμος πρεπει να αντιδρασουμε. Πρεπει να καταλαβουμε οτι ολα αυτα περι συνορων, πατριωτισμου, φυλετικων διαχωρισμων και θρησκειας ειναι σχεδιασμενα για να μας κρατουν χωρισμενους, να μας ελεγχουν και να μας κανουν προβατα για το συμφερον των λιγων.Ειμαστε ολοι ενα και εχουμε απιστευτη δυναμη αλλα δεν το ξερουμε.

Καποτε ενας απο τους μεγαλοτραπεζιτες, o Ν. Rockefeller, που αυτη τη στιγμη κινουν τα νηματα σ αυτον τον κοσμος ειχε πει:
"... Ο υπερτατος στοχος ειναι να βαλουμε σε ολους τους ανθρωπους ενα μικροτσιπ, να εχουν τα λεφτα τους μεσα στο μικροτσιπ, τα εχουν τα παντα μεσα στο μικροτσιπ κι αν καποιος ειναι αντιθετος με τις πραξεις και τις επιθυμιες μας απλα θα του κλεινουμε το τσιπ"
Το χειροτερο ομως ειναι οτι ολα θα γινουν με δικη μας επιλογη και κανενας δεν θα μας αναγκασει. Και πως θα γινει αυτο?
"... Με τα ΜΜΕ. Τα ΜΜΕ μπορουν να κανουν τα παντα, οταν επαναλαμβανεις συνεχεια ενα πραγμα τοτε καποια στιγμη θα το πιστεψουν" (απο τον παραπανω μεγαλοτραπεζιτη)
Η δικη μας αγνοια θα μας φερει σ αυτη την κατασταση, η δικη μας αγνοια και ο παρτακισμος εχουν καταφερει τα ΜΜΕ να μας κανουν ο,τι θελουν και την διασκεδαση που μας πλασαρουν να μας εχει αποβλακωσει τελειως, οπως και η δικη μας αγνοια μας εχει στερησει συνταγματικα δικαιωματα και ελευθεριες και εδωσε το πρασινο φως σε πολλους εθνοσωτηρες για την πραγματοποιηση πολεμων και τεραστιων σφαγων.

Τι μπορουμε να κανουμε (καποιες ιδεες προερχονται απο το zeitgeist):
Κλεινουμε την τηλεοραση, πεταμε τις εφημεριδες. Ψαχνουμε να βρουμε αξιοπιστη ενημερωση απο το ιντερνετ. Ειναι το μεγαλυτερο οπλο που μπορει να βοηθησει στην αλλαγη, ας το αξιοποιησουμε.
Ενημερωνομαστε, διαδιδουμε, συζηταμε με φιλους, συναδελφους, γειτονες, συμμαθητες, συμφοιτητες ακομα και με αγνωστους. Εξαπλωνουμε την ιδεα της αλλαγης.
Ο καθενας στον τομεα του μπορει να κανει αλλαγες και να βοηθησει. Οι επιστημονικες και τεχνολογικες λυσεις ειναι παντα ευπροσδεκτες.
Σνομπαρουμε μεγαλοεταιριες και τραπεζες. Ενημερωνομαστε για το ποιες τραπεζες ανηκουν στην ελιτ των μεγαλων τραπεζιτων και απλα τις αγνοουμε. Αν εχουμε χρηματα σ αυτες ή καρτες τις μεταφερουμε σε αλλες τραπεζες.
Απαξιουμε το πολιτικο συστημα. Ειναι η κυρια πηγη της αυταπατης που εχουμε περι δημοκρατιας. Δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη δημοκρατια, δεν γινεται 300 ατομα να κανουν οτι θελουν και να το αποκαλουμε δημοκρατια. Ποσο μαλλον μια οικονομικη ελιτ και το ΔΝΤ. Καποια στιγμη τα εκλογικα αποτελεσματα θα κριθουν αναξιοπιστα και το συστημα θα αρχισει να καταρρεει. Γιατι αυτο το συστημα ειναι ελλατωματικο και πρεπει ν αλλαξει, η εξουσια πρεπει να ερθει σε εμας. (Φυσικα δεν μιλαω για κομμουνισμο, σοσιαλισμο η φασισμο, ολα εχουν την ιδια βαση και ολα στηριζονται στην εξουσια λιγων).
Αρνηση στρατευσης. Μην αφησετε ουτε τον εαυτο σας ουτε τους συγγενεις σας να παει στο στρατο. Ο στρατος ειναι ενας τροπος εκπληρωσης των σχεδιων της ΕΕ και συστηματος.
Κι ολα αυτα για αρχη...
Πρωτα απ ολα ομως πρεπει να αλλαξουμε εμεις οι ιδιοι και να αποβαλλουμε την απατεωνια την βολεψη και την καλοπεραση που εχει ριζωθει μεσα μας, να σταματησουμε να ειμαστε εγωιστες και να κοιταξουμε την κοινωνια και την προσφορα μας σ αυτην.


"Οταν η δυναμη της αγαπης υπερνικησει την αγαπη για δυναμη τοτε ο κοσμος θα γνωρισει την ειρηνη" Jimi Hendrix
"Bombing for freedom is like fucking for virginity"

Δεν υπάρχουν σχόλια: