Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Πρεπει να παραλυσει η χωρα...

Κατα τη γνωμη μου καλα κανουν και απεργουν οι ιδιοκτητες βυτιων. Πρεπει η κυβερνηση να καταλαβει οτι  δν θα κανει ο,τι θελει και οτι με απειλες μονο χειροτερα τα κανει. Πρεπει να παραλυσει η χωρα, να παρουν σειρα λιμανια, αεροδρομια, δημοσιες υπηρεσιες. Να αναγκαστει η κυβερνηση να παραιτηθει.
Οτι και να λενε στο mega και στα αλλα μεσα μαζικης αποβλακωσης της κυβερνησης, δεν πρεπει να τους πιστεψουμε. Το ανοιγμα του επαγγελματος, οπως και το ξεπουλημα δημοσιων υπηρεσιων οπως η ΔΕΗ, ο ΟΣΕ κτλ, το μονο που θα καταφερουν ειναι να καταστρεψουν, ακομα περισσοτερο, οικονομικα την χωρα και να κανουν ακομα χειροτερη τη ζωη μας. Παραδειγματα πολλα: ΟΤΕ, Ολυμπιακη, Αργεντινη το 2000. Δεν λεω ολοι φταιμε γι αυτη την κατασταση αλλα υπαρχουν αλλες λυσεις και οχι μονο αυτη του ΔΝΤ και της Ε.Ε.
Η απεργια ειναι η μονη απαντηση σ αυτους που συνειδητα θελουν να μας πηδηξουν για να εκπληρωσουν χαρες και συμφεροντα... Μπορει να μην ιδρωνει το αφτακι αυτων αλλα τουλαχιστον θα αγανακτησει ο κοσμος και θα τους διωξει μια και καλη. Επιτελους, οι οικογενειες Παπανδρεου και Καραμανλη, ας βρουν αλλους να κοροιδευουν και να εκμεταλλευονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: