Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Εκλογες

Τι ειναι οι εκλογες για τον Ελληνα?
Η προεκλογικη περιοδος για τον ελληνα ειναι ενα κυνηγι για το ποιος θα του κανει το ρουσφετι. Αλλωστε αυτον και θα ψηφισει. Πρεπει να σιγουρεψει τον κωλο του παιδιου του, μην παει χαμενη η ψηφος.
Αφου λοιπον ψηφισει ο ελληνας και δει τα αναλογα αποτελεσματα για το ρουσφετι του, που το πιο πιθανο ειναι να μην γινει, η ελλαδα δεν εχει αλλες δημ. επιχειρησεις να καταστρεψει, πρεπει να βρει και καποιον να βριζει. Καποιον που θα πληρωσει για τις δικες του επιλογες και συγκεκριμενα την εκαστωτε κυβερνηση.
Οχι δεν θελω να γινω υποστηρικτης ουτε του ΠΑΣΟΚ, ουτε της ΝΔ, ουτε κανενος, μακρια απο μενα. Θελω μονο να πω οτι ολη αυτη η κακομοιρια και απατεωνια που υπαρχει στην σημερινη ελληνικη πολιτικη σκηνη ειναι ενα μικρο κομματι της νοοτροπιας του ελληνα. Δεν ειναι τυχαιο οτι μετα απο τοσα σκανδαλα τοσα χρονια βγαινουν συνεχεια τα ιδια κομματα, οι ιδιοι απατεωνες. Το εχει στο αιμα του ο ελληνας και πρεπει να το καταλαβει, για να το αλλαξει επιτελους.
Πρεπει λοιπον να καταλαβουν οι ελληνες οτι δεν εχει νοημα που γκρινιαζουν και που βγαινουν σε απεργιες διοτι τα βαζουν με τους ιδιους τους τους εαυτους. Αν δεν αλλαξουν οι ιδιοι δεν θα δουν καμια αλλαγη. Αν δεν αλλαξουν σταση ζωης, σταση προς το πολιτικο συστημα. Καλως η κακως εχουμε κοινοβουλευτικη δημοκρατια (αν δεν σ αρεσει παλεψε για να το αλλαξεις) και πρεπει να την εκμεταλλευτουμε οσο μπορουμε. Να δειξουμε οτι η ψηφος μας εχει δυναμη. Ναι μπορεις να μην πας να ψηφισεις απο πολιτικη αποψη, δεκτο, αλλα αν το κανεις τουλαχιστον κανε το σωστα, μην ψηφισεις τους ιδιους που 20 χρονια τωρα βριζεις. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ.

Αν αποφασισεις να αλλαξεις τον εαυτο σου τα ξαναλεμε στους δρομους και θα παλεψω κι εγω για τα δικαιωματα σου-μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: