Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Μια μπλε θεσσαλονικη...

Στην Ολλανδια υπαρχει μια περιοχη που χαρακτηριζεται απο το κοκκινο φως των μαγαζιων που προσφερουν ερωτικες υπηρεσιες (κοινως μπουρδελα), στην ελλαδα εχουμε την θεσσαλονικη που χαρακτηριζεται, αυτες τις μερες, απο το μπλε χρωμα των μηχανων και των περιπολικων λογο της ΔΕΘ.
Η επισημη ανακοινωση λεει οτι 4500 μπατσοι μεταφερθηκαν απο την αθηνα στην θεσσαλονικη γι αυτες τις μερες. Ολη η πολη εχει γεμισει απο μπλε φωτακια και στρουμφακια με κρανη ασπιδες και γκλοπ. Αν αυτο δεν ειναι τρομοκρατια τοτε τι σκατα ειναι(?).
Ειναι γεγονος, πλεον, οτι ο κοσμος φοβαται περισσοτερο οταν βλεπει μπατσους στο δρομο παρα οταν βλεπει μια ομαδα τοξικομανων να παιρνει την δοση της. Οσο για τους μεταναστες ουτε λογος αφου εκτος μερικων παραλογων υστερικων φωνων πλεον κανεις δεν τους φοβαται και κανεις
δεν πιστευει οτι ειναι απειλη.
Ποια ομως ειναι η πραγματικη απειλη?
Η πραγματικη απειλη ειναι ο ελληνας μπατσος, ο ελληνας πολιτικος, ο ελληνας μεγαλοεπιχειρηματιας, ο ελληνας γενικα. Αυτος φταιει για ολα. Αυτος καταφερε να φερει αυτη τη χωρα σ αυτα τα χαλια και αυτος πρεπει να αλλαξει για να αλλαξουν και ολα τα αλλα. Γιατι καλα τα καταφερνουμε να κατηγορουμε συνεχεια τον μπατσο και τον πολιτικο αλλα οταν μιλανε για μας αμεσως θιγομαστε ενω ειμαστε η αιτια του προβληματος. Εμεις οι κατοικοι αυτης της χωρας, οχι κανας αλλος και φυσικα οχι ο μεταναστης, ουτε ο ναρκομανης.

*η εικονα ειναι απο το αναρχοβλαχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: