Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

"Χρηση" αυγη

Εχει παρατηρηθει μια αυξηση, το τελευταιο διαστημα, των συνθηματων της χρυσης αυγης. Το πιο πιθανο βεβαια ειναι να προκειται για ενα ατομο που απλα λερωνει τοιχους και οχι οτι ξαφνικα αυξηθηκαν οι καθυστερημενοι. Το πιο αστειο ομως ειναι οτι αυτοι που διατυμπανιζουν τον εθνικισμο, τον Ελληνισμο, την ανωτεροτητα του και τον κινδυνο της αλλοιωσης του εθνους απο τους ξενους, δεν ξερουν ελληνικα και ορθογραφια. Παραδειγματα:
"Χρηση αυγη"
"Εθνικη αμΗνα"
"Ελληνας γενιεσαι δεν γινεσε"
Σε απαντηση συνθηματος που εγραφε "ειμαστε ολοι μεταναστες" ο "εκλεκτος" συνανθρωπος μας εγραψε "μαλακες ειστΑΙ"
Και τα παραδειγματα ειναι ατελειωτα...
Ας φτασω ομως στο σκοπο του ποστ. Η χρυση αυγη, παρολο που προσπαθει να πεισει οτι ειναι ενα εθνικιστικο κινημα και οτι απο πισω δεν κρυβεται τιποτα περαν του πατριωτισμου, στην πραγματικοτητα ολα αυτα ειναι μια κουκουλα. Κατηγορουν αναρχικους, αριστερους καθως και ανεξαρτητους, που απλα εχουν το μυαλο να καταλαβουν οτι δν φταινε οι μεταναστες και οτι το εθνος δεν ειναι πανω απο ολα, οτι ειναι ανθελληνες και προδωτες, ομως τελικα δν ειναι αυτοι που χαιρετανε με ναζιστικο τροπο τα αφεντικα τους και τους ομοιους τους, ουτε εχουν μπλουζακια και τατουαζ με την σβαστιγκα.
Αρα η χρυση αυγη χρησιμοποιει τον πατριωτισμο και την αγαπη-κολλημα(στο μυαλο) καποιων ανθρωπων για την πατριδα και την θρησκεια, για λαικισμο και προσυλητισμο νεων παιδιων (κυριως 15-16 χρονων) και αλλων ανθρωπων που δεν βαζουν το μυαλο τους να σκεφτει. Στην ουσια αυτο που αντιπροσωπευει ειναι η ακροδεξια, ο ρατσισμος, ο σεξισμος (μην ξεχνατε τις επιθεσεις σε γυναικες), την ανωτεροτητα της λευκης φυλης και ο νεοναζισμος. Ειναι επισης γνωστο οτι πολλα μελη της Χ.Α.(αν οχι ολα) ειχαν συμπαθεια προς ταγματα των SS . Καμια σχεση, λοιπον, με εθνικισμο και πατριωτισμο, ποιος ειναι λοιπον ο προδωτης?

Δεν υπάρχουν σχόλια: