Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Μπραβο. Κανατε το ΛΑΟΣ μαγκα και το ΚΚΕ πουτανακι τους.

Οχι οτι περιμενα κατι καλυτερο απο το ΚΚΕ αφου παντα ηταν ολο λογια και απο εργα μηδεν. Αυτη την πολιτικη την ακολουθουν χρονια, ολο οχι σε ο,τι και να πουν τα κομματα εξουσιας καθως και οποιοδηποτε αλλο, αλλα απο δικες τους προτασεις τιποτα.
Και ηρθε η χθεσινη δηλωση του Α. Γεωργιαδη για να δεσει το γλυκο. Συγχαρητηρα καταφερατε να κανετε το λαος μαγκα και να χει δικιο.
Μα τα θελετε και ολα δικα σας ομως. Κανετε μια τετοια προπαγανδα μεσα απο τον Ριζοσπαστη εχετε και τον 902 που λογικα θα παιζει το ιδιο και δεν πληρωνετε τους δημοσιογραφους σας? Πατε στο λαος και στα καναλακια που εχει να κανετε μαθηματα. Ξερετε ποτε θα εισασταν εσεις οι μαγκες? Οταν ενω ζητατε κατωτατο μισθο 1500€ να πληρωνετε καθε υπαλληλο σας τουλαχιστον με 1800€.
Απο την αλλη το Λαος μαλλον πρεπει να σταματησει να ασχολειται συνεχεια με το τι κανει το ΚΚΕ και ο Συριζα. Λες και εχει βαλει κατασκοπους παντου και ξερουν τι κανουν. Να θυμισω οτι περσι το δεκεμβρη εντεχνα το Λαος και διαφοροι αλλοι παρερμηνευσαν δηλωσεις στελεχων του Συριζα για να ριξουν λασπη και προπαγανδα για τα επεισοδια της εξεγερσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: