Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

...Ειναι τα σκυλια των αφεντικων...


Οποιος ειχε αμφιβολιες, "οι μπατσοι δεν ειναι παιδια των εργατων, ειναι τα σκυλια των αφεντικων". Δεν νομιζω να υπαρχει νοημων ανθρωπος που μετα τα τελευταια γεγονοτα και γενικα μετα τον τελευταιο χρονο, να πιστευει την παπαρια "απλα τη δουλεια τους κανουνε, ειναι κι αυτοι παιδια των εργατων, το κανουν για να ταισουν τις οικογενειες τους" και λοιπες μαλακιες. Εχει αποδειχθει περιτρανα οτι ο ρολος του αστυνομικου πλεον ειναι καθαρα για να προστατευει απο τον λαο και οχι τον λαο. Και αυτο γινεται συνειδητα. Δεν νομιζω οτι οι αστυνομικοι ειναι 5 χρονων παιδακια (ασχετα αν πολλοι απ αυτους εχουν τετοιο μυαλο) να τους παραπλανησαν και να τους ειπαν οτι "ξερετε μαγκες, ετσι προστατευετε την ελλαδα και τον πολιτη".
Ειναι λοιπον μια συνειδητοποιημενη επιλογη αυτη η σταση, να ειναι δηλαδη με την πλατη στη βουλη, στην τραπεζα, στο (ταδε) υπουργειο και απεναντι στον κοσμο που καθε μερα εξαθλιωνεται περισσοτερο. Το χειροτερο απ ολα ειναι οτι ανθρωποι 30-40-50-60 χρονων βγαινουν εξω να διαδηλωσουν και βρισκουν απεναντι τους παιδια 20 και 25 χρονων, με ασπιδες και γκλοπ, ετοιμους να τους σπασουν το κεφαλι. Κι ολα αυτα για 700 ευρω.Ετσι κοστολογειται η ανθρωπινη αξιοπρεπεια. Κι ομως βλεπεις αστυνομικους, με τα συνδικαλιστικα τους οργανα να βγαινουν και να διαμαρτυρονται, παρ ολα αυτα ομως σε καθε πορεια ειναι αντιμετωποι μας, σε καθε γειτονια τρομοκρατουν (δυστυχως το να βλεπεις μια ομαδα αστυνομικων σε  ενα χωρο, η μια ομαδα ΔΙΑΣ στον δρομο, ειναι πιο τρομαχτικο απ το να βλεπεις εναν 20χρονο τοξικομανη να τραβαει πρεζα μπροστα σου κι απ τον μεταναστη που προσπαθει να πουλησει κατι λαθραιο για να ζησει).
Και αναρωτιεσαι εσυ, ηταν παντα κατεστραμενοι αυτοι οι ανθρωποι, ειχαν παντα αυτο το κομπλεξ με την εξουσιομανια αλλα και ταυτοχρονα κομπλεξ κατωτερισμου,αφου γουσταρουν να δεχονται εντολες απο ανωτερους και να φυλανε αφεντικα, η μηπως ηρθαν αργοτερα, καπου αναμεσα στις φαπες στο σχολειο και το ξυλο απ τους γονεις?

Υ.γ. Δεν ηταν τυχαιο που στα γεγονοτα του πολυτεχνειου το 73 οι ΛΟΚατζηδες, μια απο τις πιο προπαγανδισμενες και φανατισμενες μοναδες του στρατου, προστετευσαν τους φοιτητες που ετρεχαν να σωθουν, πλακωνοντας ακομα και ασφαλΗτες, ενω οι αστυνομικοι κανανε συλληψεις και σαπιζαν στο ξυλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: