Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Βρωμα και δυσωδια



Αλλα οχι απο το κτηριο της νομικης...

Τις τελευταιες μερες γινεται χαμος στα καναλια και στη βουλη με το θεμα φιλοξενιας (και οχι καταληψης) λιγοτερο απο 300 μεταναστων στην παλια νομικη στην Σωλονος της οποιας το κτηριο δεν χρησιμοποιειται καν μεχρι τον Σεπτεμβρη λογω ανακαινισης. Συσσωμα τα καναλια κανουν ολοκληρες αναλυσεις για το ασυλο και επιμεινουν σ αυτο και για το αν πρεπει να καταργηθει η οχι, μπορειτε να καταλαβετε προς τα που κινουνται αυτοι αλλα "και η πλειοψηφια του κοσμου".
Στην ιδια δουλεια εχουν στρωθει και ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι πολιτικοι (ισως πλην μερικων εξαιρεσεων βουλευτων του συριζα και του ΚΚΕ, με καποιες επιφυλαξεις). Το ΠΑΣΟΚ, "ανοιχτα", απορριπτει αυτη την αποφαση, αλλα ολοι ξερουμε  οτι αυτη η αποφαση εχει παρθει καιρο τωρα.
Το θεμα της μεταναστευσης το εχω αναλυσει πολλες φορες και δεν θελω πλεον να επεκταθω παραπανω. Το μονο που εχω να πω ειναι το "προβλημα" οφελει τους επαγγελματιες ρατσιστες, την πολιτικη της ΕΕ και την κυβερνηση με το να υπακουει αυτα που της υπαγορευουν για να δειχνει το καλο παιδι. Μα πανω απ ολα οφελει το ολο συστημα, ειτε ειναι του καπιταλισμου ειτε οτιδηποτε. Το να υπαρχουν καποιοι καταπιεσμενοι, εξαθλιωμενοι προς οφελος καποιας μειωνοτητας πλουτοκρατων οφελει αν μη τι αλλο το συστημα.
http://www.salata.tv/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CF%8D%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE

Η πιο επικινδυνη μειωνοτητα ειναι αυτη των ρατσιστων.

To θεμα βασικα ειναι περι ασυλου. Το πως οι βουλευτες του ΛΆΟΣ, της Ν.Δ. κι αλλα φασιστοειδη (κυριως) του ιντερνετ, εκμεταλλευονται περιτεχνα το θεμα των μεταναστων προς ωφελος τους, το πως υστερικες φωνες μιλανε για παγκοσμια πρωτοτυπια του ασυλου, οτι δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο. Βεβαια για αλλες κι αλλες μαλακιες ξερουν και δεν μιλανε χωρις να τους ενοχλει. Οπως δειχνει το παραπανω λινκ η αναφερομενη ως καταληψη δεν ειναι καταληψη και ολοι θετουν θεμα αρσης τους ασυλου, οπως και θα γινει δλδ. Το θεμα με το ασυλο ειναι οτι μπορει να αρθει μονο για ποινικου χαρ/ρα κακουργηματα. Αλλα εδω μιλαμε για φιλοξενια του φοιτητικου συλλογου κατι που δεν δινει κανενα δικαιωμα αρσης τους ασυλου.
Το τι θα απαντησουμε μετα απ αυτο ειναι δικη μας επιλογη.
Δεν νμζ οτι οι μεταναστες ζητανε κατι τραγικο και κατι που δεν μπορει να γινει, ουτε ειναι κατι παραλογο.

1 σχόλιο:

Τζό Ντάλτρολ είπε...

ωραιαο αρθρο φιλε!
συνεχισε ετσι! η μονη επικινδυνη μειονοτητα ειναι οι ρατσιστες! ας τους τσακισουμε!