Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Mundial No2

Θα μιλησω λιγο για οπαδισμο.
Πραγματικα ενα εχω να πω... Οτι οι αφρικανοι και λατινοι οπαδοι ειναι πολυ πιο ευχαριστοι απο (καποιους φυσικα) ελληνες οπαδους που κρατανε και χτυπανε σπαρτιατικες ασπιδες και κρανη (τυπου "μεγα" αλεξ.) σαν τα μογγολα. Ο πολιτισμος της ελλαδας δεν ειναι αυτο, οι σπαρτιατες και οι "αγωνες" των ελληνων ειναι ενα μικροσκοπικο κεφαλαιο μπροστα στην ιστορια της ελλαδας και σιγουρα δεν αποτελει τον πολιτισμο της. Δεν υπαρχει καν θεμα επιλογης αναμεσα στον σπαρτιατικο πολιτισμο και αυτον της δημοκρατικης αθηνας.
Πραγματικα το να λενε οι ρατσιστες οτι οι μαυροι ειναι σαν πιθηκοι κανουν ενα τεραστιο λαθος και δν εχουν δει ακομα τους ελληνες οπαδους(οχι μονο της εθνικης τους ομαδας). Ενω απο την αλλοι οι λατινοι και οι "πιθηκοι" χορευουν ασταματητα, η εξεδρα εχει χρωμα, εχει κεφι, διασκεδαση χασουν κερδισουν.
Και κατι τελευταιο. Πραγματικα φοβαμαι μην τυχον τελικα η ελλαδα τα παει καλα στο μουντιαλ και εχουμε τα ιδια στην ομονοια οπως το 2004 με χρυσαυγιτες(και μη) να χτυπανε ξενους μεταναστες και να ακουγονται ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ συνθηματα οπως "δν θα γινεις ελληνας ποτε αλβανε αλβανε και εξω οι ξενοι!".

2 σχόλια:

Paulinho είπε...

Έρχομαι να συμφωνήσω μαζί σου! Εγώ γουστάρω να βλέπω την εθνική και να πανηγυρίζω με τις νίκες της, αλλά όχι επειδή είμαι εθνικιστής-ρατσιστής, αλλά επειδή πολύ απλά μου αρέσει το ποδόσφαιρο και πωρώνομαι με αυτό! Δυστυχώς κάποιοι νομίζουν ότι είναι εθνικό ζήτημα μία νίκη ή ήττα της εθνικής, ή ακόμα χειρότερα νομίζουν πως επειδή είμαστε υπέρ της Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, θα πρέπει να μισούμε τους αλβανούς, πακιστανούς κλπ και να τους βρίζουμε πανηγυρίζοντας. Κρίμα που δεν μπορούν να διαχωρίσουν δύο τόσο διαφορετικά πράματα...

Απλυτος Εθνοπροδοτης είπε...

Και μενα μ αρεσει το ποδοσφαιρο κι εγω χαιρομαι οταν νικαει η ομαδα της ελλαδας γτ πιστευω πως επισης κανει καλο και στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Ομως οταν βλεπω καποιους τυπους στην εξεδρα που το παιρνουν πατριωτικα εκνευριζομαι και ντρεπομαι