Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Εθνικη ομαδα της Ελλαδας και διεθνες γλυψιμο στην γερμανια.

Παρολο που η εικονα της ομαδας της Ελλαδας δν ηθελα να σχολιασω τις ηλιθιες επιλογες του προπονητη, που κατα τη γνωμη την δικη μου και καποιων φιλων, ηταν τραγικοτατες και ηταν ο μονος υπευθυνος, αλλα καποια διεθνη δημοσιευματα με εκαναν να ασχοληθω με το θεμα αλλα με αλλη ματια.
Δημοσιευω λινκ απο το Σπορ ΦΜ http://www.sport-fm.gr/article/277790 Απο αυτη τη σελιδα φαινεται ξεκαθαρα τη θεση που εχουν παρει τα διεθνη μεσα για να γλυψουν την γερμανια.  Η ισπανική, Marca, παραλληλίζει την οικονομία της χώρας με το ποδόσφαιρό της, κάνοντας λόγο ότι και αυτό είναι σε κρίση…

«Η Νότιος Κορέας έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση απέναντι σε μια φτωχή Ελλάδα», αναφέρει στο κεντρικό της «χτύπημα» και συνεχίζει:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε κρίση.
Ποιος σώζει το ελληνικό ποδόσφαιρο; Σε μια εποχή που η οικονομία στην Ελλάδα είναι σε κακή κατάσταση οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ έδειξαν ότι υπάρχει κρίση και σε μια πολύ φτωχή ποδοσφαιρικά χώρα στον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου», προσθέτει και χαρακτηρίζει «κλειδιά» του αγώνα το γεγονός ότι η «Η Κορέα εκμεταλλεύτηκε τις δυνατότητες της ταχύτητα και τακτική που επέδειξε».
Η Ελλάδα έκανε πολλά αμυντικά λάθη, δύο από τα οποία έφεραν και τα γκολ», καταλήγει. (Οι ισπανοι υποτιθετε οτι πρεπει να ειναι μαζι με την Ελλαδα εφοσον ειναι κι αυτοι στην ιδια οικ. κατασταση)
Αυτη και αλλες το ιδιο ειρωνικες και ασχημες αναφορες εκαναν τα περισσοτερα διεθνη μεσα, κατακρινοντας και κοροιδευοντας τους παιχτες και το Ελληνικο ποδοσφαιρο χωρις καμια αναφορα στον, τυχαια(?), ΓΕΡΜΑΝΟ προπονητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: