Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Τρομοκρατια μεν αλλα απο ποιους δε?

Απο την πρωτη στιγμη που το ακουσα κατι δν μου αρεσε σε ολη την υποθεση.
Πως ειναι δυνατον να περασε ενα τετοιο δεμα απο την ασφαλεια του Υπουργειου? Υποτιθεται οτι το καθε υπουργειο εχει μηχανηματα με ακτινες Χ για να βλεπουν μεσα σ αυτα τα δεματα. Αρα ειτε η ασφαλεια δν ηταν τοσο καλη, που σημαινει οτι αφου δν ειναι ασφαλης ο Υπουργος ΠΡΟ.ΠΟ. τοτε τι να πουμε κι εμεις, ειτε η δουλεια ηταν στημενη.
Δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο οτι αυτη η επιθεση εγινε στο συγκεκριμενο υπουργειο σε ενα διαστημα που δημοσιευονται τα μετρα της κυβερνησης. Επισης δν ειναι τυχαιο που καμια οργανωση δν ανελαβε την ευθυνη. Ουτε προειδοποιησε οπως κανουν στις περισσοτερες των περιπτωσεων, αν οχι σε ολες.
Το θεμα παντως ειναι οτι απ οποια πλευρα κι αν ηρθε αυτη η βομβα το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο. Θυμηθειτε με μετα απο λιγο καιρο οταν ο Χρυσοχοιδης θα εξαγγειλει νεα μετρα για την "προστασια" μας, Θυμιζω οτι και περσι μετα τον δεκεμβρη τα ιδια εκανε ο δενδιας.
Τα ιστορικα βεβαια παραδειγματα ειναι ακομα περισσοτερα (Μπους, Χιτλερ κτλ κτλ)
Τι κανουμε ομως γι αυτο(?)
Οπως εχω αναφερθει και πιο πριν, υπαρχει το δικοπο μαχαιρι της βιας και της μηβιας.
Αν χρησιμοποιησουμε την πρωτη περιπτωση τοτε υπαρχει ενα μεγαλο θεμα στο που θα την στρεψουμε και πως. Δν εχει νοημα να καταστρεφεις το καθε μαγαζι που βρισκεις μπροστα σου, ουτε να καις την καθε τραπεζα μερα μεσημερι οπου ενδεχομενως να υπαρχουν εργαζομενοι. Οι στοχοι πρεπει να ειναι συγκεκριμενοι και να καταφερουν το μεγαλυτερο δυνατον πληγμα στον εχθρο που αυτη τη στιγμη λεγεται κρατος και καπιταλισμος. Το υπουργειο ΠΡΟ.ΠΟ. ισως να ηταν ενας συμβολικος και ταυτοχρονα σωστος στοχος αλλα δεν πρεπει να βαζουμε σε κινδυνο ανθρωπινες ζωες.Ολοι ειδαμε την προπαγανδα απο τα ΜΜΕ αμεσως μετα το συμβαν, περι τρομοκρατιας.
Αν διαλεξουμε το δευτερο μονοπατι, αυτο της μηβιας, τοτε το εργο ειναι πολυ πιο δυσκολο, εφ οσον πλεον τα ΜΜΕ δν θα δειξουν ουτε 5' απο οτι και να γινει καθως ειναι φερεφωνα της εξουσιας, ο κοσμος γενικα αδιαφορει και προτιμα την ακοπη "ενημερωση" των ΜΜΕ, αλλα ταυτοχρονα καταφερνουμε μεγαλυτερο πληγμα. Τα οπλα ειναι τα εξης:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ουδετερη, χωρις κομματικες σκοπιμοτητες και προωθησεις.
Μαζικες απεργιες.
Διαδηλωσεις
Αφυπνιση οσων κοιμουνται και των βολεμενων
Καταργηση των συνδικαλιστικων φορεων κομματικων συμφεροντων ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΠΑΜΕ
Συσπειρωση του κοσμου που πλεον εχει κοινο σκοπο, στοχο και εχθρο. Ολα τα υπολοιπα ειναι απλα μπουρδες των φανατικων αριστερων και ακροδεξιων που εκτος του οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου, δεν ειναι της παρουσης.
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ. Τερμα στα ρουσφετια και στην ψηφο με βαση αυτα. Τερμα στις απατες ως προς την εφορια, το ικα και τα λοιπα ασφαλιστικα ταμεια. Τερμα στις απατες των αγροτων για επιδοτησεις. Τερμα στην νοοτροπια του νεο-ελληνα. Ειδαμε τι εγινε στην αργεντινη. Ας κλεισουμε την τηλεοραση και ας ψαχνουμε στο ιντερνετ την ενημερωση μας, ειναι πιο αντικειμενικη και σαφως με περισσοτερες επιλογες για ενημερωση και διασταυρωση. Μονο αν παρουμε τη διοικηση της χωρας στα χερια μας τοτε μπορουμε να παμε μπροστα και να ζησουμε επιτελους οπως μας αξιζει.

"People should not be afraid of their government. Government should be afraid of their people." απο το V for Vendetta

"When the people fear their government, there is tyranny; when the government fears the people, there is liberty. "
Thomas Jefferson

Δεν υπάρχουν σχόλια: