Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Λιακοπουλος.

Θα μπορουσα να μιλαω ωρες για τον Λιακοπουλο και για τυπους σαν αυτον. Ομως πιστευω οτι απλα θα σπαταλησω χωρο και χρονο χωρις λογο. Γι αυτο θα πω λιγα ετσι για να βγουν απο μεσα μου.
Ο Δημοσθενης λιακοπουλος δηλωνει οτι ειναι φυσικος (πολυ μα παρα πολυ αμφιβαλλω), συγγραφεας και παρουσιαστης. Ως κυρια ασχολια του εχει την συγγραφη προπαγανδιστικων βιβλιων συνωμοσιολογιας για την "Νεα Ταξη Πραγματων" καθως και για τον "μεγα βασιλια" Αλεξανδρο που ζει αναμεσα μας και διαφορες αλλες τετοιες παπαρολογιες.
Αντιγραφω απο το φρικηπαιδεια:
Στις εκπομπές του παρουσιάζει κυρίως βιβλία, που αναφέρονται σε διάφορες θεωρίες, και τα οποία πουλάει με το κιλό. Σε ένα βιβλίο αναφέρει ότι αν χοροπηδάμε όλη μέρα, θα αλλάξει η τροχιά της Γης και θα πάει κατευθείαν προς τον Σείριο. Ο ίδιος ωστόσο αρνείται ότι οι θεωρίες που παρουσιάζει είναι δικές του και συχνά λέει ότι τις βρήκε κάπου αλλού, αν και πιθανότατα τις ανέπτυξε ενώ κοιμόταν.
Πρόσωπο κλειδί στις θεωρίες του είναι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Λέγεται μάλιστα πως υπάρχει κάτι παραπάνω από απλή φιλία μεταξύ Λιακόπουλου και Πούτιν. Ο ίδιος ο Λιακόπουλος αναφέρεται στον Πρόεδρο ως Βλαδίμηρο ενώ λέει ότι όταν συναντιούνται κάνουν μαζί "πουτινιές".
Σε άλλη θεωρία του,που παρουσιάστηκε και επαληθεύτηκε το 1991, είχε προβλέψει με χρήση μαθηματικών λυκείου τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ. Αναλυτικά: 44ος Πρόεδρος των ΉΠΑ = 666 = Μπαράκ Ομπάμα, οι προφητείες επαληθεύονται. Για τον λόγο αυτό ψηφίστηκε Μπόμπος της Χρονιάς.Μετανοείτε.
Σημείωση: Δημοσθένης Λιακόπουλος = 619 = Αυνάνας.


Ο Λιακόπουλος ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε την πραγματική ιστορία των ΕΛλήνων. Αποφεύγοντας τους διαβολικούς παραχαράκτες, που κρύβουν την αλήθεια, κατάφερε να διαβάσει τα μυθικά χάλκινα περιοδικά. Τα περιοδικά εξηγούν πλήρως την δια πυρός και σιδήρου πορεία του ΕΛληνισμού εν μέσω των αιώνων, αν και λείπουν κάποια τεύχη.

Η ιστορία λοιπόν ξεκινά 60 εκατομμύρια χρόνια πριν, όταν οι ΈΛληνες έκοβαν βόλτες στον πλανήτη ιππεύοντας δεινόσαυρους. Από τότε οι ΈΛληνες έκαναν στενή παρέα με τον Θεό, που ήταν μεγάλος κατασκευαστής και αρχιτέκτονας, έπιναν ουζάκια μάλιστα στην Θεσσαλονίκη που ήταν το Κολωνάκι της εποχής. 


Τα βιβλια αυτα που γραφει ειναι τεραστια. Και εδω ειναι το θεμα. Καλως η κακως υπαρχουν ζωα που τα αγοραζουν. Το χειροτερο ειναι οτι γι αυτα τα βιβλια καταστρεφονται δαση και δαση αφου καθε τομος εχει πανω απο 300-400 σελιδες.
Και αναρωτιεμαι αν δν εχει σκεφτει ακομα καμια οικολογικη οργανωση να τους την πεσει και να τους απαγορευσει να χρησιμοποιουν τοσο χαρτι για βλακειες? Να μην χανεται αδικα τοσο χαρτι?
Εκτος αυτων δν υπαρχει ενας φορεας που να του πει οτι δν πρεπει να πουλαει και να λεει βλακειες και ασυναρτησιες? Οτι πρεπει να σταματησει να προπαγανδιζει τον κοσμο?

Δεν υπάρχουν σχόλια: