Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Κυνηγι μαγισσων

Σαν να μην εφταναν ολα αυτα που συμβαινουν στη χωρα αλλα και στον υπολοιπο κοσμο, επιστρεψαμε και στο κυνηγι μαγισσων απο την εκκλησια αλλα και απο τους νεοναζι. Συγκεκριμενα η συλληψη του 27χρονου δημιουργου του γεροντα Παστιτσιου, ηρθε μετα απο ερωτηση της Χ.Α. στη βουλη και  αυτο γεννα πολλα ερωτηματα, διοτι η σελιδα ειναι αρκετα παλια και ειναι τουλαχιστον περιεργο πως, μετα απο παρεμβαση των "αντισυστημικων", προχωρησαν οι αρχες σε συλληψη για... βλασφημια, με τις επεφημιες 100αδων "πιστων" για επιβολη του νομου και τα λοιπα.
Για την χρυση αυγη δεν εχουμε αυταπατες οτι το εκανε για τους χριστιανους και για την εκκλησια, ουτως η αλλως ειναι γνωστο οτι ηταν παγανοσατανιστες και αλλαξοπιστησαν για τις εκλογες, γνωριζαν ομως οτι μια τετοια σελιδα θα την εκανε η αριστερος η "αναρχοαπλυτος" οποτε γι αυτους το καλο ειναι διπλο. Βγαινει ενας απ αυτους εκτος και τα εχουμε καλα και με τους χριστιανοταλιμπαν.
Και δυστυχως οι χριστιανοταλιμπαν στην χωρα μας ειναι υπερβολικα πολλοι και το χειροτερο απ ολα ειναι η υποκρισια τους για το γεγονος οτι οι μουσουλμανοι βγηκαν στους δρομους για το επιμαχο βιντεο. Αλλα ουτε και για την εκκλησια, που καθε φορα που γινεται γνωστο κατι που εναντιωνεται στην επι χρονων πλυση εγκεφαλου που κανουν, βγαζουν φλυκταινες.
Περαν ομως του παραπανω προβληματος βγαινουν στην επιφανεια και αλλα ξεχασμενα προβληματα που εχουν να κανουν με την εκκλησια και τον βρωμικο της ρολο. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που οι θρησκειες θεωρουνται το οπιο του λαου. Σε καμια συγχρονη χωρα δεν υπαρχουν σε δημοσιες υπηρεσιες και σχολεια θρησκευτικες εικονες. Στην δικη μας ομως οι αιθουσες διδασκαλιας εχουν τουλαχιστον απο μια, ενω το μαθημα των θρησκευτικων ειναι υποχρεωτικο. Σε καμια αλλη χωρα του κοσμου (ουτε καν σ αυτες που κατηγορουμε ως τριτοκοσμικες και φανατισμενες) δεν συνδεεται η θρησκεια με την εκπαιδευση, πουθενα δεν θα δεις "υπουργειο παιδειας και θρησκευματων", μονο στο ελλαδισταν.
Και φυσικα ολα αυτα στην παρουσα περιοδο περνανε ετσι και φουντωνουν. Αγιοι εμφανιζονται απο το πουθενα με προφητειες που "επαληθευονται", μεταναστες και αλλοθρησκοι γινονται τα μαυρα προβατα, οι απιστοι και οι "βλασφημοι" συλλαμβανονται, οπως και πολλοι "αντιφρονουντες" και η εκκλησια συνεχιζει να χρηματοδοτειται απο το κρατος κανονικα, σαν να μην υπαρχουν ανθρωποι που πεινανε, σαν να μην συζητειται η απολυση μερικων χιλιαδων εργαζομενων απ το ΔΗΜΟΣΙΟ.Ηταν και ειναι γνωστες οι καλες σχεσεις εκκλησιας και χουντας (οπως και η απαντηση του χριστοδουλου στο γιατι δεν πηγε στο πολυτεχνειο να αγωνιστει για την πτωση της) οποτε δεν περιμεναμε τιποτα αλλο.
Και ρωτω εγω: αν ολα αυτα δεν μας επαναφερουν στον μεσαιωνα τι θα το κανει? Γιατι προφανως η συλληψη του 27χρονου ειναι μονο η αρχη. Εδω εχουν καταργηθει θεμελιωδη δικαιωματα ετων, το δικαιωμα της ελευθεριας του λογου δεν θα καταργηθει? Δεν μενει λοιπον παρα να περιμενουμε ποτε θα μας καψουν στην πυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: