Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Σπασιμο της καταληψης ΔΕΛΤΑ

Αφου ολα σ αυτη την χωρα γυρισαν στα νορμαλ τους, σωθηκαμε σαν εθνος και παρεμενουμε στο ευρω επρεπε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποιοι να επαναφερουν την νομιμοτητα και στις καταληψεις. Γι αυτο λοιπον ο "κυριος" Δενδιας αποφασισε να κανει μια επιχειρηση κατα των κακων καταληψιων της Δελτα, ενος κτηριου που λειτουργουσε για την στεγαση των εστιων του ΑΤΕΙ και οταν αποφασισε η διοικηση να διωξει τους φοιτητες, το αφησε στην μοιρα του να σαπιζει και να επιβαρυνει την δημοσια υγεια των γυρω κατοικων.
Ηταν καιρος λοιπον να φυγουν αυτοι οι αλητες και να εκμεταλλευτει οπως θελει επιτελους η διοικηση του ΑΤΕΙ, που πεταξε στο δρομο τους φοιτητες και το παρατησε ΜΟΝΗ ΤΗΣ στην μοιρα του για 2 χρονια, αφηνοντας νερα να τρεχουν και ηλεκτρικες συσκευες να καινε ρευμα για να το πουλησει πιθανοτατα σε καποιον ιδιωτη. Μαλιστα η διοικηση του ΑΤΕΙ εκανε και δικαστικο αγωνα και στην χωρα του παραλογισμου, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.
Αυτο που δεν λενε ομως (ολοι ανεξαιρετως) ειναι το τι δουλεια εχει γινει σ αυτες τις καταληψεις και ιδιαιτερα στην καταληψη Δελτα. Περαν λοιπον του ελευθερου αυτοοργανωμενου χωρου που ακουμε ολοι, στο κτηριο λειτουργουσε χωρος συναυλιων, καφετερια-μπαρ, που εβγαζε τα εξοδα του κτηριου, εργαστηριο υπολογιστων, φωτογραφιας, ζωγραφικης, χορου κ.α. καθως και ξενωνες για ελληνες και ξενους αστεγους. Επικινδυνα πραγματα δηλαδη που απειλουν την χωρα.
Εν τελη καλα κανανε λοιπον και την κλεισανε, αφου οπως φαινεται το να μεινει ανεκμεταλλευτο και να πουληθει προσφερει περισσοτερα στο δημοσιο συμφερον... ΕΥΓΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: