Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Αλκης Κωνσταντοπουλος


Μετα χαρας σας παρουσιαζω τον Αλκηβιαδη Κωνσταντοπουλο εναν νεο
Τραγουδιστη-Πολυμηχανημα (ή αλλιως ο αν8ρωπος ορχηστρα). Και γιατι λεω πολυμηχανημα (?) γιατι παιζει καμια χιλιαδα οργανα (μα τι λετε τωρα? ακους εκει υπερβολες). Παιζει: Κι8αρα, βιολι, Μπουζουκι, τρομπονι, τυμπανα κ.α. Ενα παιδι πανω απο ολα νεο, με φωνη, πολυ ταλεντο και μερακι. Γουσταρει τρελα αυτο που κανει και στα Live του ειναι ξεκαρδιστικος. Αυτο το καλοκαιρι κανει συναυλιες σε ολη την ελλαδα με τον Λαυρεντη Μαχαιριτσα τον Βασιλη Καζουλη και τον Δημητρη Σταροβα, χωρις ομως να παιζει ρολο κομπαρσου. Εχει φοβερη σκηνικη παρουσια και εχει και μερικα ωραια κομματια στο ρεπερτοριο του που τα εχει γραψει ο ιδιος.

2 σχόλια:

nik.g είπε...

Θα ήθελα να προσθέσω τον Πάνο Μουζουράκη. Μπορεί να μην είναι το πολυεργαλείο που περιγράφεις, ωστόσο τους κατατάσσω στην ίδια κατηγορία καλλιτεχνών, κυρίως λόγω της σκηνικής τους παρουσίας. Τον Μουζουράκη, που τον γνωρίσαμε ευρέως από την σειρά singles, τον χαρακτηρίζει η ιδιαίτερη χροιά της φωνής του, ενώ ξεκίνησε από το Σταυρό του Νότου στο club, μαζί με τον Γιώργο τον Μυλωνά, τον Απόστολο τον Βαλαρούτσο και μια σειρά από εκπληκτικούς μουσικούς και καλλιτέχνες, πήγε στην Εξέδρα στον Νέα Σμύρνη και τις τελευταίες δύο χρονιές τον είδαμε στο Οξυγόνο, στο Νέο Κόσμο, πάντα με την καταπληκτική σκηνική του παρουσία. Ψάξτε τον στο youtube, μέχρι να μπορέσετε να τον δείτε live.
Συγχαρητήρια για το blog, καλή συνέχεια!

Απλυτος Εθνοπροδοτης είπε...

Τωρα ειδα αυτο το σχολιο ομολογω οτι μου ειχε ξεφυγει!!!!!!!!
Εχεις δικιο. Ο Πανος ειναι φοβερος, καθως φευγει απο τα στενα περιθωρια ενος τραγουδιστη και γινεται performer (κατι αναλογο εκανε και ο Παυλος Σιδηροπουλος στην εποχη του). Αξιζει λοιπον καποιος να τον παρακολουθησει γιατι εχει απιστευτο χιουμορ και αυτο φαινεται και στα τραγουδια του