Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Η ανωνυμια των μπλογκ

Αφορμη του συγκεκριμενου κειμενου ειναι το αρθρο του Παγκαλου στην καθημερινη: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_23/04/2011_439985. Πριν λιγο καιρο ο Παγκαλος δεν μπορουσε να πει καν την λεξη spread και τωρα ξερει τι ειναι το chain mail, μπραβο εξελιξη. Επισης κατι αλλο που θελω να αναφερω ειναι οτι απο την εφημεριδα του αρχιμαφιοζου Κουρη την Αυριανη, η κυβερνηση πηγε σε αλλη εφημεριδα αρχιμαφιοζου την καθημερινη και παλι μπραβο εξελιξη...
Τελος παντων. Στο συγκεκριμενο κειμενο δεν θελω να ασχοληθω με τον Παγκαλο, που πολλοι κανουν το λαθος και τον τοποθετουν στην κατηγορια πολιτικου, και με τις ασυναρτησιες που γραφει. Στην τελικη ο Παγκαλος και ο καθε Παγκαλος προσπαθει με καθε τροπο (θεμιτο η αθεμιτο, γελοιο η μεχρι αηδιας απαραδεκτο) να σωσει το τομαρι του και τον κωλο του. Προσπαθει με καθε τροπο να ανατρεψει το εις βαρος κλιμα του. Ας μην ξεχναμε τι γιαουρτι εχει πεσει στις  εκδηλωσεις που εμφανιζεται. Και πανω απ ολα προσπαθει να σωσει την ιδια του τη ζωη γτ κακα τα ψεμματα αυριο μεθαυριο που δεν θα ειναι κυβερνηση και δεν θα εχει καποιον να τον προσεχει και να τον προσατευει μπορει και να τον σκοτωσουν.
Στο παρον κειμενο θελω να θεσω τα 2 εξης ερωτημα: πως θα αντιδρασει ο κοσμος σε τετοιου ειδους αρθρα και δηλωσεις δημοσιων προσωπων; Πως θα αντιμετωπισει μια αλλαγη του νομου που θα καταργησει την ανωνυμια των blogs.;Γιατι η ιστορια μας λεει οτι κατα καιρους στο ονομα της "ασφαλειας" πολλες κατακτησεις και δημοκρατικα δικαιωματα εχουν καταργηθει. Και μπορει οι πολιτικοι πλεον να μην πειθουν τοοοοσο πολυ τον κοσμο αλλα οι δημοσιογραφοι εξακολουθουν να το κανουν πολυ καλα.

Ενα πολυ ωραιο μικρο αλλα περιεκτικο αρθρο μπορειτε να βρειτε εδω


Δεν υπάρχουν σχόλια: