Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

"Κυριε" Βγενοπουλε...

... καποιος πρεπει να σας μαθει οτι οταν φταιτε κι εσεις δν πρεπει να μιλατε. Οταν παρακαλουσαν οι υπαλληλοι να φυγουν εσεις τους ειπατε οχι και τους εγκλωβισατε μεσα κατεβαζοντας τα ρολλα, για να προστατεψετε την περιουσια σας και οχι αυτους, και μην τους δινοντας εξοδο κινδυνου.
Επισης οοολοι αυτοι οι δημοσιογραφοι της πλακας κανατε γαργαρα το γεγονος οτι διοικητικο στελεχος της τραπεζας δν αφηνε τους εργαζομενους να φυγουν, φυλακιζοντας τους στην ουσια και καταδικαζοντας τους εν τελη σε θανατο. Και μην μου πειτε οτι δν το περιμεναν γιατι ηξεραν οτι θα γινει πορεια και ξερουν οτι σε καθε πορεια υπαρχουν οι ανεγκεφαλοι που βαζουν στοχο τις τραπεζες και τα κανουν ολα λαμπογυαλο, αρα ειναι συνενοχοι. Αληθεια εσεις "κυριοι" δημοσιοκαφροι πως ξερατε απο τοσο νωρις οτι υπαρχουν 3 νεκροι?
Οσο για τους υποτιθεμενους αντιεξουσιαστες- η οτι σκατα ηταν- ενα θελω να πω οτι εσεις ειστε πιο ηλιθιοι τελικα. Θελω να πιστευω οτι τελικα δν ηταν αντιεξουσιαστες (ισως ασφαλιτες και προβοκατορες) διοτι μ αυτες τις μαλακιες εκτος του οτι βαζουν ζωες σε κινδυνο θα καταφερουν τελικα να εφαρμοσουν το σχεδιο καθε εξουσιας, ειτε να θεσουν την πολη-χωρα σε κατασταση εκτακτου αναγκης και να κατεβασουν το στρατο στους δρομους,ειτε να χασουν το δικιο τους και στο τελος στα ματια του κοσμου να φανουν αλητες και δολοφονοι. Τι καταφερατε που καψατε την τραπεζα και το υπ. οικ.? ε? δν θα ηταν καλυτερο να κανετε καταληψεις σε ολα αυτα τα κτιρια? Απο κει φαινεται οτι ειστε παιδακια τελικα και τελειως ανοργανωτοι. Κανετε κατι ετσι για να το κανετε και για να το παιξετε επαναστατες.
Θελω τουλαχιστον μια ομαδα αντιεξουσιαστων να βγει δημοσια και να ζητησει συγνωμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: