Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Κατι τετοια εκμετελλευεται ο φασισμος και ο ναζισμος

Δεν διαφωνω οτι το περιστατικο στην πατρα ηταν και ειναι θλιβερο και καταδικαστεο απ ολους μας. Δεν ειναι ομως και κατι νεο το οτι κατι αποβρασματα, οπως η συμμορια της Χ.Α., εκμεταλλευονται το συμβαν για πολιτικο-"ιδεολογικους" (οσο μπορει να λεγεται ιδεολογια αυτο το ξερασμα) σκοπους. Οπως εγινε το 1932 με τον Χιτλερ (η ιστορια ως γνωστων επαναλαμβανεται οταν δε διδασκει), που, ο ιδιος, ανατιναξε το λαικο δικαστηριο (μια απο τις πολλες δραστηριοτητες του) και εκμεταλλευτηκε την κατασταση των κατοικων της χωρας, το ιδιο πραγμα κανει τωρα και η χρυση αυγη για να ανεβασει τα ποσοστα της, παιρνοντας μερος στον ξυλοδαρμο των μεταναστων της πατρας. Δεν ειναι κρυφο οτι στο παρελθον εχει δημιουργησει απ το πουθενα "ειδησεις" εγκληματικοτητας μεταναστων, που η ιδια η ΕΛ.ΑΣ. διεψευσε.
Το προβλημα ομως δεν βρισκεται μονο εκει, βρισκεται και στα καναλια αλλα και παντου γυρω μας. Ο τονισμος, απο τα ΜΜΕ, οτι το συγκεκριμενο εγκλημα εγινε απο αλλοδαπο και οτι οι κατοικοι της πατρας και της αθηνας φοβουνται να βγουν απ τα σπιτια τους λογω των αλλοδαπων, κατανταει εκνευριστικος και επιεικως απαραδεκτος. Λες και η εγκληματικοτητα ειναι κατι που εχει να κανει με την καταγωγη ενος ανθρωπου. Οι ελληνες ειναι ο αγνος λαος, φιλησυχος, νομοταγης και ο ξενος (εκ της ανατολης) ειναι ο εγκληματιας, ο φονιας, ο βαρβαρος, αυτος που κατεστρεψε την ελλαδα.
Αλλα σ αυτη τη χωρα ειναι ευκολο να βρεθει ο φταιχτης στο προσωπο του ξενου. Ολοι οι... ελληναραδες προφανως θελουν να αποποιηθουν την ευθυνη τους για την καταντια της χωρας και ευκολα κατηγορουν τον ξενο για κλεφτη, για καταστροφεα των δημοσιων ταμειων κλπ κλπ. Και σαν να μην φτανει ολο αυτο, πνιγεται και στην αυταπατη περι ανωτεροτητας της φυλης και της πατριδας διοτι, ας το εμπεδωσουμε επιτελους, το επιπεδο (μορφωτικο και κριτικο) της πλειοψηφιας των ελληνων ειναι επιεικως για τον πεο.

Υ.γ. Οπως εχω πει πολλες φορες η εξαθλιωση και η ανεχεια φτανει εναν ανθρωπο στα ακρα. Δεν λεω οτι η δολοφονια ειναι μια λογικη πραξη απ οποιον και αν γινεται, ομως γι αυτη την δολοφονια συντελουν πολλοι παραγοντες και ενας απ αυτους σιγουρα ΔΕΝ ειναι η καταγωγη, ουτε ευθυνεται καθε μεταναστης για μια εγκληματικη (και σαφως καταδικαστεα) πραξη που θα κανει καποιος αλλος μεταναστης. Καθε χρονο γινονται εκατονταδες δολοφονιες και μονο μερικες δεκαδες (και αν) γινονται απο μεταναστες, κανεις ομως δεν βγαινει να διαμαρτυρηθει για τους ελληνες δολοφονους.

Υ.γ.2 Το χειροτερο απ ολα ειναι οτι θα πηξουμε στις κυρατσες και τους καραβλαχους που φωναζουν εξω οι ξενοι που μας σκοτωνουν και μας κλεβουν. Αν κατι ειναι πιο εκνευριστικο απο τον Κασσιδιαρη και τα αυγα ειναι αυτοι οι αμορφωτοι ηλιθιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: