Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Αστοι επαναστατες

Ξεραμε ποια ειναι η παπαρηγα, ποια ειναι η σταση του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ και της ΚΝΕ, δεν περιμεναμε ποτε μια τετοια κινηση σε μια μερα γενικων απεργιων που ο κοσμος θα επρεπε να ειναι ενωμενος. Δεν ηθελα να ασχοληθω πολυ με το θεμα αλλα δυστυχως ο εκνευρισμος μου και τα μαργαριταρια που πεταγονται απο δω κι απο κει (ειδικα απο κκεδες και ΜΜΕ) δεν μ αφησαν. Θα αφησω ομως τις εικονες να μιλησουν:
Χρονια τωρα, ειδικα στα γεγονοτα του δεκεμβρη, το ΚΚΕ διαχωριζει την θεση του απ ολους τους υπολοιπους διαδηλωτες γιατι πολυ απλα φοβαται το πολιτικο κοστος, ενω ταυτοχρονα θελει και το πολιτικο ωφελος μονο δικο του σε ο,τι κανει. Δεν ξερω αν επεσε στην παγιδα η αν ειναι δικη του συνταγη η ειρηνικη διαμαρτυρια οτι και να γινει, δυστυχως ομως με ειρηνικες πορειες, ΠΛΕΟΝ, δεν αλλαζει τιποτα, ουτε αλλαξε στο παρελθον. Ποσο μαλλον προστατευοντας την βουλη και κλεινοντας τον δρομο στους υπολοιπους διαδηλωτες και διαμαρτυρομενους λες και η πλατεια και η επανασταση σου ανηκουν και εχεις τα πνευματικα δικαιωματα. Κανεις δεν ειναι εναντιων σου αυτη τη στιγμη, τους στρεφεις εναντιων σου μ αυτα που κανεις. Στην τελικη αφου πιστευεις οτι ολοι ειναι εναντιων σου και θελουν να βλαψουν το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ μην ερχεσαι εκει που πανε οι αλλοι, κανε τν διαμαρτυρια σου καπου αλλου, καποια αλλη μερα, στην τελικη παντα μονο του ειναι το ΠΑΜΕ.

Υ.γ. Μαζι με τα copyright της επαναστασης νομιζετε οτι εχετε και τα copyright της εργατικης ταξης και οτι μονο το ΠΑΜΕ ειναι η φωνη του εργατη.
Υ.γ.2 Ο,τι και να λενε τα ΜΜΕ για τους 50 κουκουλοφορους που πηγαν να σπασουν την πορεια και να αμαυρωσουν την διαδηλωση τα βιντεο που οι ιδιοι δειχνουν τους διαψευδουν και φαινεται ξεκαθαρα ο ρολος του ΠΑΜΕ και ποιοι επιτιθονται σε ποιους.
Μερικα βιντεο εδω

2 σχόλια:

Paulinho είπε...

Αυτό που είδα την Πέμπτη ήταν θλιβερό και από τις 2 πλευρές...

Απλυτος Εθνοπροδοτης είπε...

Δεν ξερω ποιοι ηταν τελικα αυτοι οι "κουκουλοφοροι" που πλακωθηκαν μετα με τα ΚΝΑΤ, αν ηταν ομως του αναρχικου χωρου θα τους υποστηριξω (εννοω βσκ αν δεν ηταν χρυσαυγιτες η ασφαλιτες, που δν νμζ να ηταν κιολας). Το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ καιρο τωρα προκαλει λες και μπορει να κανει ο,τι θελει με αποκορυφωμα την προστασια της βουλης και της παπαρηγα