Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Ρατσιστικη πορεια

Στις 6/2 ειχε κανονιστει ρατσιστικη πορεια απο την Χρυση αυγη και το Λαος, καθως και απο αλλους αθνικιστες.
Καλως η κακως η δημοκρατια επιτρεπει την εκφραση τετοιων ρατσιστικων και μισαλλοδοξων σχολιων και αποψεων. Ομως ειναι απαραδεκτο, για μενα, να δειχνεις το μισος σου για τους ανθρωπους που στην τελικη δν σου εχουν κανει τιποτα.
Αυτη η ρατσιστικη πορεια δν θα μπορουσε να μεινει αναπαντητη. Μολις εγινε γνωστη αντεδρασε ο (σωστα σκεπτομενος) κοσμος και μαζευτηκε σε μια αντιδιαδηλωση. Απεκλεισαν τον αρχικο χωρο συγκεντρωσης των ρατσιστων και τους αναγκασαν να αλλαξουν μερος.
Το χειροτερο απ ολα ειναι οτι ολοι αυτοι οι ρατσιστες χρησιμοποιουν ολη τους την μαεστρια στην προπαγανδα για να αποπροσανατολισουν. Οχι μονο για τους αναρχικους και το indymedia αλλα και για την ιδια τους την ιστορια περι μεταναστευσης.
Χαρακτηριστικα ειναι τα ρατσιστικα συνθηματα:
-Ειμαστε ολοι μεταναστες
-Μεταναστης ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ, εγω ειμαι Ελληνας (βλ. ygro-pyr.blogspot.com).
Απ αυτο το σχολιο και μονο ειναι φανερο το μισος γι ανθρωπους που δν σταθηκαν τοσο τυχεροι στη ζωη τους. Οπως επισης φαινεται και την πιστη τους οτι οι Ελληνες ειναι μια ξεχωριστη φυλη ανωτερη απο τους υπολοιπους ανθρωπους.
Ισως να εχουν δικιο σε κατι: αυτοι οι "Ελληναραδες" ειναι μια ξεχωριστη φυλη, που ομως ειναι κατωτερη απ τους υπολοιπους ανθρωπους. Μισουν το καθετι διαφορετικο απ αυτους. Δν εναντιωνονται μονο στους "παρανομους" μεταναστες αλλα με ολους, πιστευουν οτι θα "μπασταρδεψουν" την δικη τους "Αρια" φυλη. Αν ομως αυτη η φυλη που τοσο υπερασπιζονται ειναι σαν κι αυτους τοτε καλυτερα που ερχονται μεταναστες μπας και εξαφανιστει και απαλλαγει ο κοσμος απ αυτη τη βρωμα.

3 σχόλια:

Julien Chaulieu είπε...

Πραγματικά δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο αυτων των ανθρωπων. Δηλαδη πιστευουν πως ειναι απογονοι του Σοφοκλη; Ειρωνικο και αστειο ακουγεται.

Αυτο ειναι το κακο με ολες τις Νοτιες χωρες Ισπανια, Ιταλια, Ελλαδα κτλ. Δεν μπορουν να καταλαβουν πως ο εθνικοσοσιαλισμος ειναι εναντια στις βασικες αξιες των λαων τους; Ο χιτλερ ειχε μισος για τους σκουρους Νοτιους. Εγω που ζω Αγγλια το βλεπω πολυ καλα πως υπαρχει διαχωρισμος μεταξυ των Βορειων Ευρωπαιων και των Μεσογειακων. Αλλωστε για αυτο μας χαρακτηριζουν γουρουνια. PIGS
Portugal Italy Greece Spain

http://michaelwillow.com/2010/02/10/england/

Απλυτος Εθνοπροδοτης είπε...

Δυστυχως το διαφορετικο, ειδικα στο επιπεδο μιας κοινωνιας, "χτυπαει" στο ματι. Το θεμα ειναι πως θα το χειριστεις αυτο. Οι ανθρωποι εχουν μαθει να φοβουνται την διαφορετικοτητα (διαφορετικοτητα στην κουλτουρα, χρωμα, σεξ.προτιμησεις, θρησκεια). Η θρησκεια και ο φοβος ειναι οι κυριοι υπευθυνοι αυτων. Για να γλιτωσουμε απο αυτη την συμπεριφορα πρεπει αν απελευθερωσουμε απο οποιαδηποτε αρχη το μυαλο μας, πρεπει να σταματησουμε να σκεφτομαστε με "πρεπει", "ετσι ειναι το σωστο" και γνκ οπως μας εχουν μαθει. Μονο τοτε θα μπορεσουμε να ζησουμε ειρηνικα και χωρις φοβο...

Απλυτος Εθνοπροδοτης είπε...

και πανω απ ολα να καταργησουμε οτι μας ξε-χωριζει σαν ανθρωπους π.χ. συνορα, θρησκειες, φανατισμος