Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Δημοσια "ταξη"

Σαν να μην εφταναν οι ευρωεκλογες που ενεδειξαν τα ακροδεξια κομματα εχουμε και για υπουργο δικαιοσυνης αυτο το τσακαλι τον Δενδια. Τι να λεμε τωρα ο ανθρωπος ειναι διαμαντι ειναι σιγουρο οτι θα διωξει την τρομοκρατεια και το εγκλημα απο την Ελλαδα.
Μα συγνωμη σε επερχομενη προεκλογικη περιοδο τι θα ισχυριστουν οτι εκαναν στο θεμα της ασφαλειας? Απαγορευσαν την κουκουλα και εβαλαν ενα ονοματεπωνυμο σε ολα τα καρτοκινητα? Αυτες ειναι οι σοβαρες λυσεις στο προβλημα της εγκληματικοτητας?
Δηλαδη προσπαθουν να κουκουλωσουν ολα τα προβληματα που αντιμετωπιζει η δημοσια ασφαλεια με αυτες τις κινησεις. Ριχνουν το μπαλακι στους πολιτες ενω φταινε αυτοι. Προσπαθουν να μας κανουν να ξεχασουμε ποιος πυροβολησε τον Αλεξη και ενα σωρο αλλους συμπολιτες μας (ασχετο αν δεν το εχουμε μαθει, υπαρχουν στοιχεια), θελουν να ξεχασουμε την φονικη-απαραδεκτη-κακια ζαρντινιερα, να ξεχασουμε τα ληγμενα χημικα που ριχνουν τα ΜΑΤ σε καθε διαδηλωση. Κατα την γνωμη μου αυτες ειναι ιδεες-υπολειμματα προ 30 ετων (ακομα και ο Δενδιας αλλα ας μην το συζητησουμε καλυτερα). Αλλα με προφαση την οικονομικη κριση και την δημοσια "ασφαλεια" καταφεραν να μας κανουν να τους δινουμε ελευθερια κινησεων. Ετσι θα γινει και με το πανεπιστημιακο ασυλο και στο τελος θα το καταργησουν. Οι Ελληνες ειμαστε ενας λαος που οταν θελει να φερθει ρατσιστικα στηριζεται πολυ στην "ιστορια" για τους Τουρκους, τους Αλβανους κτλ, οταν ομως προκειται για σημαντικες κατακτησεις οπως το ασυλο τοτε ξεχναμε πολυ ευκολα. Ξεχασαμε γρηγορα τις εποχη εκεινη που μια ομαδα φοιτητων κλειστηκε στο πανεπιστημιο για να μην ζουμε εμεις σημερα στην χουντα και τον φασισμο. Μια χουντα που θελουν να μας επιβαλλουν παλι (με διαφορετικο τροπο) ο "κυριος" Δενδιας και η παρεα του... Το εχω πει και πιο πριν... και ο Χιτλερ με δημοκρατικες διαδικασιες εκλεχθηκε. Ας μην παμε πολυ μακρια ο "δικος μας" ο Μεταξας (ο οποιος θεοποιηθηκε μετα το "μεγαλο ΟΧΙ") σε παρομοια περιοδο, οικονομικης κρισης, κατελαβε με την βια την εξουσια.

Η συνεντευ3η του δενδια μετα τη ποινικοποιηση της κουκουλας

Προσπαθω να βρω το θρυλικο κομματι "μπορει να μην σας αρεσει αλλα εμεις αυτο θα κανουμε" (και πανω απο ολα δημοκρατικο) αλλα τζιφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: