Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ευτυχως δεν ειμαστε ισλαμικο κρατος... oh wait...


Καθομαι και παρακολουθω αυτες τις μερες τι γινεται εξω απο το θεατρο χυτηριο με την παρασταση Corpus Christi και εχω μεινει αναυδος, νιωθω πραγματικα ανημπορος να αντιδρασω σε καποια πραγματα. Και δεν με εχει παραξενεψει τοσο το γεγονος οτι οι χριστιανοταλιμπαν επιτιθονται ετσι σε μια παρασταση, αλλα ουτε οτι οι ναζι πηγαινουν ψηφοθηρικα και τραμπουκιζουν τον κοσμο. Με ενοχλει το γεγονος οτι δεν εχουν κατεβει ακομα ολοι εξω απ το χυτηριο για να τους στειλουν απο κει που ηρθαν και μια βδομαδα τωρα (χονδρικα) οι φασιστες κανουν οτι θελουν και το δεχομαστε ετσι χωρις να κανουμε τιποτα.
δειτε μια μαρτυρια
Το χειροτερο απ ολα ειναι η επιχειρηματολογια: "Θα σ αρεσε να σου βριζουν την μανα ή/και τα πιστευω σου", "αν εβριζες τον Μωαμεθ-αν γινοταν αυτο σε ισλαμικη χωρα θα γινοταν αιματοκυλισμα", "εμεις εδω ειμαστε χριστιανοι", "εισαι αθεος/η, δεν μιλαμε δεν εχουμε τα ιδια πιστευω", "Αστον/η ειναι πουστης/λεσβια, ειναι αλβανος/αλβανη γιατι αν ηταν ελληνας δεν θα τα εκανε αυτα", που απο αβασιμη κατανταει προκλητικη και ηλιθια. Ομως κανεις δεν βρεθηκε να τους απαντησει αυτους τους ανθρωπους, ουτε καν αυτοι που πηγαν να δουν την παρασταση (εκτος απο μερικες εξαιρεσεις). Και πως αλλωστε να το κανεις οταν βλεπεiς συμμοριτες τραμπουκους και ενα σωρο αλλους χριστιανοταλιμπαν να σε απειλουν?
Παντως το επιχειρημα με τον Μωαμεθ και το ισλαμ δεν εχει καμια βαση πλεον. Ηδη καταντησανε σαν τους εκει φανατισμενους. Αλλα ουτως η αλλως δεν ειχε βαση αυτη η συγκριση. Το να απειλεις καποιον με το στυλ οτι και λιγα σου κανουμε ειναι σαν να λες οτι "εισαι τυχερος που δεν ειμαστε σαν κι αυτους αλλα προσεχε" και ειναι στην πραξη το ιδιο και το αυτο. Εκτος απο το γεγονος οτι και οι εδω φανατισμενοι (σαν χουλιγκαν ομαδων) οδευουν προς τον δρομο που χαραξαν οι "αδελφοι" μουσουλμανοι, εστω και η απλη συγκριση μαζι τους επρεπε να αποφευγεται, εφοσον ουτε θελουν να τους μοιασουν αλλα θεωρουν και τον εαυτο τους πιο πολιτισμενο. Πολιτισμος my ass βεβαια...
Υ.γ. 1 Δεν σχολιαζω καν την αστυνομια διοτι δεν περιμενα τιποτα απ αυτην
Υ.γ. 2 Ως ποτε επιτελους μερικοι φανατισμενοι, αμμορφωτοι χριστιανοταλιμπαν θα κανουν ο,τι θελουν σ αυτη τη χωρα?

Δεν υπάρχουν σχόλια: