Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Εκλογες vol 2

Τελειωσε κι αυτη η εκλογικη διαδικασια και τι ειχες Γιαννη, τι ειχα παντα. Η λογικη ειναι απλη:
Οι ελληνες ψηφοφοροι εφαγαν το παραμυθι της καταστροφης, ακυβερνησιας και τα σχετικα. Ψηφισαν λοιπον με βαση να βγει κυβερνηση, πουλησαν δλδ για αλλη μια φορα την αξιοπρεπεια τους και την ψηφο τους (οχι οτι τα προηγουμενα αποτελεσματα ηταν καλυτερα). Μετα απο λιγο καιρο ομως παλι στους δρομους θα ειναι (η στους καναπεδες)και θα βριζει τους πολιτικους, διοτι η ΝΔ θα κανει συγκυβερνηση με το ΠΑΣΟΚ.
Το προβλημα σου ξερεις ποιο ειναι, μαλακα ελληναρα? Το γεγονος οτι νιωθεις μεγαλος και ωραιος επειδη εισαι ευρωπαιος και εισαι στο ευρω. Θα χασεις βεβαια το σπιτι σου και θα ζεις σε κουτες στον δρομο, αλλα δεν σε νοιαζει γιατι τουλαχιστον θα ζητιανευεις για ευρω και οχι για δραχμες.
Ξερεις ομως μαλακα ψηφοφορε τι σημαινει μη διακοπη της χρηματοδοτησης της ελλαδας που σου υποσχεθηκαν πολιτικοι και ευρωπαιοι? Σημαινει οτι δεν θα σταματησουν να ζητανε απο σενα, δικαιωματα που εχεις κατακτησει, μισθους, συνταξεις, υγεια, παιδεια και αυτοι ΙΣΩΣ να μην σταματησουν να χρηματοδοτουν τις.... ΤΡΑΠΕΖΕΣ ... ΤΟΥΣ, διοτι πλεον οι τραπεζες αυτες που ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ στον ελλαδικο χωρο ειναι κατα ενα μεγαλο ποσοστο ευρωπαικες (οι μετοχες τους ανηκουν σε ξενους).
Πλεον δεν σας λυπαμαι γιατι εσεις φταιτε για την καταστροφη της ελλαδας. Και δεν νοιαζομαι ουτε για τα λεφτα σας, ουτε για τις επιχειρησεις σας, ουτε για την σωτηρια της ευρωπης και του ολου συστηματος σας, οπως εσεις δεν νοιαζεστε για κανεναν αλλο περαν της τσεπαρας σας. Συγχαρητηρια λοιπον, για αλλη μια φορα επιβεβαιωσατε οτι σας αξιζει αυτη η κατασταση.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Αν.έβγαινε.πρώτος.ο.Τσιπρας και.συνεργάζονταν με. Πασοκ.και.ΝΔ.θα είχες διαφορετική γνώμη?????

Απλυτος Εθνοπροδοτης είπε...

Δεν ειμαι με τον τσιπρα, δεν ειμαι με κανεναν, δεν ψηφιζω γτ κατακρινω το συγκεκριμενο πολιτικο συστημα. Ομως αν ψηφιζαν τσιπρα θα ηταν πιο λογικο απ το να ψηφισουν ολους αυτους που εβριζαν 2 χρονια τωρα. Και αν ο τσιπρας ηθελε να συνεργαστει θα το εκανε τωρα