Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

"Η αφροκρεμα των ειδικων δυναμεων"

Ακουμε απο διαφορους στρατογκαυλους και πολιτικους (λεμε τωρα) ακομα και απο ασχετους για το θεμα των ΟΥΚαδων και την δικη τους που εγινε στις 20 του μηνα και πηρε παραταση για τον δεκεμβριο. Ολοι λενε το ιδιο και το ιδιο: Ειναι δυνατον η αφροκρεμα των ειδικων δυναμεων να καταδικαζεται, αυτοι που ειναι ετοιμοι να δωσουν και τη ζωη τους γι την πατριδα, που περνουν τετοιες διαδικασιες "ανδρειας"(!!!), που φωναξαν πατριωτικα συνθηματα κατα των εχθρων του εθνους σε εθνικη εορτη.
Aς ξεκαθαρισουμε μερικα πραγματα:
1ον Οι ΟΥΚαδες αποφασισαν μονοι τους να κανουν αυτη τη ΔΟΥΛΕΙΑ, να ριψοκινδυνεψουν τις ζωες τους με εντολη των αφεντικων τους.
2ον Μονοι τους αποφασιζουν να μπουν σε μια σχολη η οποια αποδεδειγμενα καθε κομπλεξικος μικροκαυλος αξιωματικος βγαζει το αχτι του βασανιζοντας (στην πολιτικη αιδω θα το ακουσετε και ως εκπαιδευση) ανθρωπους.
3ον Αυτα τα συνθηματα ειναι συνθηματα μισους και απαγορευεται να τα φωναζουν ετσι. Και ποιοι σκατα ειναι οι εχθροι του εθνους? Οι αλβανοι η οι τουρκοι που χεστηκαν για την ελλαδα? Δεν εχουν με τι αλλο να ασχοληθουν και θα ερθουν να κατακτησουν την χωρα.
4ον Απο που και ως που επειδη ειναι η "επιλεκτοι των ειδικων δυναμεων" και πρασινα αλογα με μεταξωτες κορδελες, πρεπει να εχουν ασυλια απο παρανομες πραξεις? Πολιτες της ελλαδας δεν ειναι, σε δημοσιο χωρο δεν βρισκοντουσαν? Ας δεχτουν σαν αντρες (οπως πολλοι περιφανευονται γι αυτους) τις συνεπειες των πραξεων τους. Βαρεθηκα πια να ακουω στην ελλαδα για τον καθε ενα που υποτιθεται ειναι καποιος να εχει ασυλια. Επειδη ο ταδε ειναι πολιτικος δεν ειναι δυνατον να δικαστει, επειδη ο δινα ειναι μεγαλοεπιχειρηματιας δεν γινεται καν δικη, επειδη ο παραλλος ειναι ΟΥΚας και περασε μια εκπαιδευση επειδη ειχε προβλημα στο μυαλο του και θελει να γινει σκυλι του ΝΑΤΟ, πρεπει να μην καταδικαστει γιατι προασπιζει το συμφερον της ελλαδας (αλλη πιπα κι αυτη).
Ε τελος παντων ποιος πρεπει να καταδικαστει? Ολοι φωναζουμε για την ελλαδα οτι ειναι χωρα ανομιας και ο καθενας κανει του κεφαλιου αλλα τελικα ολοι ζηταμε να μην καταδικαστουμε για τιποτα. Ναι να γινει η δικη και να διωχθουν απο τις ειδικες δυναμεις οι συγκεκριμενοι ουκαδες και ο διοικητης που εδωσε την εντολη να καταδικαστει και να καταστραφει η καριερα του. Αυτο βεβαια δεν συμαινει οτι οι ειδικες δυναμεις θα γινουν πιο ανθρωπινες...

Y.γ. καντε μια προσπαθεια να διαβασετε το αρθρο της Τσιλιμιγκρα στον Νεος
http://www.neolaialaos.gr/2011/09/21/neos/11586/
Μεγαλα λογια απο μια κοπελα που δεν εχει ιδεα τι γινεται στον στρατο και πιθανοτατα δεν θα πατησει το ποδι της σε στρατοπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: