Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Πολεμος σε ξηρα και θαλασσα


Με τα γεγονοτα των τελευταιων ημερων ειναι ξεκαθαρο πια οτι βρισκομαστε σε εμπολεμη ζωνη καθως η κυβερνηση εχει αποφασισει να επιτεθει σε στερια και θαλασσα για να υπερασπιστει τα συμφεροντα των αφεντικων, των μαφιοζων και των εμπορων οπλων.
Εδω και λιγες μερες ο πολυαγαπημενος "κυριος" Παπουτσης, μολις λιγο μετα τον πολεμο που κυρηξε στους διαδηλωτες στο συνταγμα, αποφασισε να δειξει κι αλλο τι χουντικο αποβρασμα ειναι, απαγορευοντας τον αποπλου των πλοιων που εχουν προορισμο την γαζα. Κατι που ειναι ανηκουστο εν καιρο ειρηνης και καταπατα το διεθνες δικαιο με την υποστηριξη της Ε.Ε.
Ολα τα πλοια που φευγουν απο την ελλαδα για την γαζα εχουν σκοπο την ενισχυση του αγωνα των παλαιστινιων και, επιτελους, τον εκδιωγμο των ισραηλινων δυναμεων απο τη γαζα, που χρονια τωρα με συννενοχη ολων των ευρωπαϊκων κρατων και των Η.Π.Α. κανουν οτι θελουν. Ειναι λογικο λοιπον η ελ. κυβερνηση να μην θελει να φτασει βοηθεια στην περιοχη εφ οσον γλυφει απο πανω μεχρι κατω ΗΠΑ και Ισραη, να σημειωσουμε εδω περα οτι τα χημικα που ριχνουν τα ματ στις πορειες προερχονται απο το ισραηλ.
Αυτο ομως που δεν ξερουν η κυβερνηση και η Ε.Ε. ειναι οτι κανενας μας δεν ειναι διατεθημενος να σταματησει την μαχη που δινουμε για ενα καλυτερο αυριο.
Πολεμο λοιπον θελετε? Πολεμο θα εχετε. Και καλο θα ηταν να περνατε παραδειγμα απο την αραβικη ανοιξη και την αργεντινη και να σηκωθειτε να φυγετε τωρα πριν αναψουν τα αιματα και τρεχετε για τη ζωη σας.
Καιρος λοιπον και οσοι μεχρι τωρα ειχατε αποφασισει να μην αναμειχθειτε να παρετε μια θεση, να αποφασισετε τι θελετε απ αυτη τη χωρα και να μας βοηθησετε στο δρομο, στον πολεμο εναντιων μπατσων, πολιτικων και του ιδιου του συστηματος. "Ειμαστε περισσοτεροι απο τα δακρυγοννα" ειχε πει ο Javaspa και δεν εχει αδικο, μαζι μπορουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: