Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Μηδενικη ανοχη

Ολοι ημασταν μαρτυρες των επεισοδειων του περσινου δεκεμβρη. Η τοτε κυβερνηση ηταν ας το πουμε εξυπνη γτ ειχε χεσμενη την φωλια της. Ομως η κυβερνηση του πασοκ δν ειχε τπτ να χασει οποτε και εδειξε το αληθινο της, φασιστικο, προσωπο...
Δεν ξερω τι ακριβως εγινε στην αθηνα (αν και ειδα παααρα πολλα βιντεο με μπατσους να πεφτουν με τις μηχανες τους πανω σε διαδηλωτες)
Στην θεσσαλονικη το πηραν το μηνυμα τα μπατσονια και με το παραμικρο επνιξαν με δακρυγοννα την διαδηλωση και στο τελος την διελυσαν. Οτι ακριβως ηθελε το (Μ)πα(τ)σοκ.
Αληθεια ποσο δημοκρατικο ειναι αυτο...
Γιατι ομως να μην μπορουμε κι εμεις να χρησιμοποιησουμε το "μηδενικη ανοχη" για τους 300 γελοιους? Γιατι να μην μπορουμε να τους διωξουμε με την παραμικρη μαλακια? Σιγουρα θα ειχαμε εκλογες καθε μερα.

2 σχόλια:

Julien Chaulieu είπε...

Πιστευω οτι αυτο το προσωπο που εδειξε η κυβερνηση δεν ειναι ουτε το 10% μπροστα στο κανονικο φασιστικο της προσωπο. Οσο φρεσκος ειναι ακομα ο Δεκεμβρης αλλο τοσο διστακτικη ειναι και η κυβερνηση. Οσο περναει ο καιρος και ο κοσμος ξεχναει τοσο ποιο πολυ σκληραινει η σταση της. Ο Δεκεμβρης δεν πρεπει να ξεχαστει ποτε.

Απλυτος Εθνοπροδοτης είπε...

Μακαρι αλλα δν το βλεπω. Γενικα ο κοσμος "ξεχναει" πολυ ευκολα. Και "ξεχναει"=βολευεται και συμβιβαζεται. Φανταζομαι εσυ που εισαι στην Μ. Βρετανια αυτα που κανει η δικη μας κυβερνηση ειναι αστεια..