Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Μη γυρισεις...



Ευτυχως εφυγε η ΝΔ μετα απο 5 χρονια κυβερνηση και πηρε μαζι της (ελπιζουμε) ολους τους νομους και τα νομοσχεδια-εκτρωματα οπως νομους περι κουκουλας, περι καμερων, περι ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ενω το καλυτερο ειναι οτι πηρε επιτελους τον πουλο ο Δενδιας.
Δυστυχως ομως, γτ ειμαστε 100% σιγουροι οτι, και το ΠΑΣΟΚ τα ιδια θα κανει. Θα κανει τα ιδια και σε μερικα χρονια θα ζηταμε πισω παλι την ΝΔ. Μακαρι να βγω λαθος αλλα πολυ φοβαμαι οτι δν θα βγω. Αποδειξη: Οτι τα πιο μικρα κομματα δν ενισχυθηκαν οσο επρεπε, εκτος απο τα Χουντικα κατακαθια του ΛΑ.Ο.Σ. και η μεγαλυτερη απογοητευση ειναι οι Οικολογοι Πρασινοι που ειχαν ελπιδες για την βουλη.
Το μονο που εχουμε να κανουμε τωρα ειναι να ελπιζουμε για κατι καλυτερο. Καλυτερη οικονομικη πολιτικη, καλυτερη αντιμετωπιση προς τους μεταναστες, καλυτερη παιδεια (ελπιζω να μην εφαρμοσει αυτο που ειπε περι πανελληνιων σε ολες τις ταξεις του λυκειου αλλα επιτελους να καταργηθουν). Να ελπιζουμε οτι θα εξαφανιστουν οι φασιστικοι νομοι που εκαναν τον big brother πραγματικοτητα και να αφησουν το ασυλο εκει που ειναι, οτι επιτελους θα γινει κατι για το περιβαλλον για τα δαση που καηκαν και που θα καουν, για τις μεγαλουπολεις που πνιγονται στο καυσαεριο.
Ειναι καποια πραγματα τα οποια σε κανονικες κοινωνιες ειναι αυτονοητα αλλα στο Ελλαδισταν οχι.
Πηγη των σκιτσων ειναι το Ιντερνετ, δυστυχως δν θυμαμαι συγκεκριμενα (καποια απο αυτα ηταν απο το skitso.biz)

Δεν υπάρχουν σχόλια: