Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

2 ερωτησεις

1ον. Αδερφια μας μπατσοι, που τωρα απειλειτε με παυση της εργασιας σας και κατεβαινετε στο κεντρο με πορειες, που εισασταν τοσο καιρο που διαμαρτυροταν ο απλος εργατης-πολιτης για τα δικαιωματα του και τον μισθο του?
(προφανως τωρα που θα πονεσει η τσεπουλα σας ξυπνησατε)
2ον. Γιατι πρεπει σαν φορολογουμενος πολιτης να εξακολουθω να πληρωνω, σε περιοδο κρισης, την εκκλησια, απ τη στιγμη μαλιστα που εχει τοσα χρηματα ωστε να αγορασει ολη την ελλαδα? Βασικα αφου οι κληρικοι και οι παππαδες επιτελουν το εργο του θεου γιατι δεν τους πληρωνει ο ιδιος (αφου πρεπει να πληρωνονται)?

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

…και τότε ρίξανε τον κλήρο να δούνε ποιος θα φαγωθεί, «για να ξεβρωμίσει ο τόπος»

Μια προσπάθεια ερμηνείας ενός στημένου παιχνιδιού
με περισσευάμενους, αναλώσιμους, μετανάστες και φασίστες
Στις 26 Μαρτίου ο υπουργός «προστασίας του πολίτη» Χρυσοχοΐδης ανακοινώνει την ίδρυση 30 κέντρων κράτησης μεταναστών, συνολικής χωρητικότητας 30.000 κρατουμένων (αριθμός υπερδιπλάσιος των φυλακισμένων στο ήδη υπερκορεσμένο «σωφρονιστικό» σύστημα στην Ελλάδα).
Στις 31 Μαρτίου ο υπουργός υγείας Λοβέρδος αναφέρεται σε υγειονομική βόμβα (η ίδια έκφραση που είχε χρησιμοποιήσει και στην απεργία πείνας των 300 μεταναστών εργατών) και ανακοινώνει την κράτηση επ’ αόριστον των μεταναστών που αποτελούν «δημόσιο κίνδυνο».
Τα επιχειρήματα τα γνωστά:

Εσύ που ήσουν «περήφανε» Ελληναρά; (αναδημοσιευση απ το eagainst.com)

«Περήφανε» Ελληναρά, αυτό το κείμενο απευθύνεται σ’ εσένα. Εσένα που ξαφνικά πιστεύεις πως…ξύπνησες!
Εσένα που θεωρείς πως ξύπνησες τοποθετώντας την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του σπιτιού σου και σαν avatar στο facebook. Εσένα που ξαφνικά αντιλήφθηκες πως… σε πούλησαν οι «αλήτες – προδότες – πολιτικοί», αλλά φυσικά ξαναπήγες να τους ψηφίσεις ώστε να αποκρούσεις τον «κομμουνιστικό κίνδυνο» και να προστατεύσεις τις καταθέσεις που δεν έχεις από τον «κίνδυνο της εξόδου της Πατρίδας από το ευρώ και την άτακτη χρεοκοπία». Εσένα που πιστεύεις πως πίσω απ’ το κάθε τί κρύβεται μια μυστική συνωμοσία Εβραίων και μασόνων, που κοιτάς τον ουρανό κάθε τρεις και λίγο για να δεις αν «μας ψεκάζουν ή όχι», που επικροτείς την βία κατά των μεταναστών που «σου παίρνουν τις δουλειές»…

Λαθρορατσιστες (αναδημοσιευση απ τον Καρτεσιο)

undefined
Και επιτέλους αποκαλύφθηκε σε ποιους ήταν χρήσιμοι οι παράνομοι μετανάστες. Το ομολόγησε ο ίδιος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νικόλαος Δένδιας. «Κινδυνεύουμε με πλήρη αλλοίωση της κοινωνίας, το μεταναστευτικό ίσως είναι μεγαλύτερο πρόβλημα και από το οικονομικό», είπε ο κ. Δένδιας αλλάζοντας όχι μόνο την ατζέντα στην κοινωνία και την ιεράρχηση της θεματολογίας στα ΜΜΕ, αλλά θέτοντας ως προτεραιότητα για την κυβέρνηση το μεταναστευτικό και όχι την οικονομία.

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ξενιος Ζευς, οταν η κυβερνηση ειρωνευεται με τον πιο χυδαιο τροπο...

Καθε φορα που ανοιγω την τηλεοραση για να δω ειδησεις με πιανει ενας πονος στο στηθος με το που ακουσω την φραση "Ξενιος Ζευς". Βλεπετε οι αμμορφωτοι υπουργοι της κυβερνησης και ιδιαιτερα ο "κυριος" Δενδιας (που αν θυμαστε καλα ειχε περασει καποια νομοσχεδια-εκτρωματα στην προηγουμενη θητεια του στην κυβερνηση) επελεξαν τον ειρωνικο αυτο τιτλο για την επιχειρηση σκουπα που βρισκεται αυτη τη στιγμη σε εξελιξη στο κεντρο της αθηνας. Το χειροτερο απ ολα ειναι το γεγονος οτι αν καποιος κατακρινει την επιχειρηση σκουπα βγαινουν οι "ευφανταστες" ανακοινωσεις τυπου του παραπανω... κυριου του στυλ: