Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Κατι τετοια εκμετελλευεται ο φασισμος και ο ναζισμος

Δεν διαφωνω οτι το περιστατικο στην πατρα ηταν και ειναι θλιβερο και καταδικαστεο απ ολους μας. Δεν ειναι ομως και κατι νεο το οτι κατι αποβρασματα, οπως η συμμορια της Χ.Α., εκμεταλλευονται το συμβαν για πολιτικο-"ιδεολογικους" (οσο μπορει να λεγεται ιδεολογια αυτο το ξερασμα) σκοπους. Οπως εγινε το 1932 με τον Χιτλερ (η ιστορια ως γνωστων επαναλαμβανεται οταν δε διδασκει), που, ο ιδιος, ανατιναξε το λαικο δικαστηριο (μια απο τις πολλες δραστηριοτητες του) και εκμεταλλευτηκε την κατασταση των κατοικων της χωρας, το ιδιο πραγμα κανει τωρα και η χρυση αυγη για να ανεβασει τα ποσοστα της, παιρνοντας μερος στον ξυλοδαρμο των μεταναστων της πατρας. Δεν ειναι κρυφο οτι στο παρελθον εχει δημιουργησει απ το πουθενα "ειδησεις" εγκληματικοτητας μεταναστων, που η ιδια η ΕΛ.ΑΣ. διεψευσε.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Δεν ειμαι ρατσιστης αλλα...

"Δεν ειμαι ρατσιστης αλλα..."
Μια φραση που ακουμε πολυ συχνα, η τελοσπαντων εγω ακουω πολυ συχνα, απο πολλους, κυριως "φιλησυχους" πολιτες που αν τους γνωριζες καλα θα ηξερες οτι δεν ξερουν η/και δεν καταλαβαινουν την πραγματικοτητα, οτι ειναι χαζοι και βλεπουν μπροστα τους μονο την ευκολη λυση και τον ευκολο εχθρο, που για ολα τους φταινε οι αλλοι.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Η πολιτικη σκεψη του ελληνα...

Μετα λοιπον τα αποτελεσματα και αυτης της αυταπατης, που ονομαζεται δημοκρατικη εκλογικη διαδικασια, μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα για την α-πολιτικ-οποιημενη σκεψη του ελληνα. Μια ανυπαρκτη σκεψη αφου περιοριζεται σε 2-3 βασικα πραγματα:
Ειμαι παιδι του ΠΑΣΟΚ/ψηφιζα ΠΑΣΟΚ και τωρα θελω να το "τιμωρησω" αρα θα ψηφισω συριζα και δημοκρατικη αριστερα.
Ειμαι παιδι της Ν.Δ./ψηφιζα Ν.Δ. για να τους "τιμωρησω" θα ψηφισω ανεξαρτητους ελληνες και χρυση αυγη.
Ειμαι ανιδεος και απολιτικος και για ολα μου φταινε οι αλλοι, θα ψηφισω χρυση αυγη.
Αυτη ηταν και ειναι η πολιτικη λογικη στην χωρα μας, και αυτο αποδεικνυεται απο το μεχρι χθες ανυπαρκτο κομμα των συμμοριτων, που μπηκε σημερα στη βουλη και μαλιστα με το τεραστιο ποσοστο του 7%. Κανεις βεβαια δεν υπολογισε την σχεδον αυτοδυναμια της αποχης.